Follow us

Τα μαγιό και τα beachwear items που θα σου χαρίσουν τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις στην παραλία

Τα stylish items από τη συλλογή Calvin Klein που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Calvin Klein Courtesy of Calvin Klein @Instagram

Η εποχή των καλοκαιρινών εξορμήσεων και των διακοπών έχει επιτέλους (και επίσημα) ξεκινήσει. Οι περισσότερες από εμάς αναζητάμε πέρα από τον προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών και τα fashion items που θα μας χαρίσουν stylish εμφανίσεις από την καθημερινότητα μας στην πόλη μέχρι τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες και τις αποδράσεις μας σε κοντινές παραλίες και πισίνες για δροσιστικές βουτιές.

Καθώς η καλοκαιρινή εποχή περιλαμβάνει όλων των ειδών τις περιστάσεις όπου θα χρειαστούμε διαφορετικά fashion items για ενημερωμένες εμφανίσεις, η αναζήτησή μας διευρύνεται σε διάφορες κατηγορίες ρούχων και αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Αναμφίβολα, τα κομμάτια τα οποία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, όπως και στις αναμνήσεις μας, είναι εκείνα που επιλέγουμε για την παραλία. Μαγιό και beachwear items είναι τα must have του καλοκαιριού καθώς με εκείνα θα ζήσουμε τις πιο ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές μας.

Κάθε καλοκαίρι, η γκαρνταρόμπα μας γεμίζει με μια ποικιλία από μαγιό και beachwear items, επιτρέποντάς μας να επιλέγουμε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην περίσταση και τη διάθεσή μας. Στρέφουμε την προτίμησή μας στην Calvin Klein, για μοντέρνες και κομψές επιλογές που μας συνοδεύουν στις καλοκαιρινές μας περιπέτειες.

H Calvin Klein για ακόμη μία σεζόν είναι η go-to επιλογή μας για τις πιο σημαντικές στιγμές και εμφανίσεις μας, προσφέροντας μας με την καινούργια της κολεξιόν Calvin Klein Swimwear Collection, επιλογές για κάθε γούστο και για κάθε περίσταση του καλοκαιριού. Κλασικά και διαχρονικά bikinis και ολόσωμα μαγιό, όπως και statement κομμάτια για bold εμφανίσεις στην παραλία είναι κάποιες από τις επιλογές μας. Όσον αφορά το beachwear styling, η Calvin Klein γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται μία ενημερωμένη fashionista προτείνοντας συναρπαστικά κομμάτια για την παραλία όπως παρεό, αέρινα φορέματα, bucket hats και άνετα slides.

Παρακάτω θα βρεις τα swimwear items από τη νέα συλλογή της Calvin Klein που ξεχωρίσαμε για να δημιουργήσεις κομψές και μοντέρνες summer εμφανίσεις.

Τα μαγιό και beachwear items που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Calvin Klein:

Bikinis

Για το φετινό καλοκαίρι σου προτείνουμε δύο διαφορετικά και απόλυτα stylish bikinis από τη νέα κολεξιόν της Calvin Klein, τα οποία θα σου ταιριάζουν όποιο κι αν είναι το στιλ σου καθώς ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Ένα κλασικό bikini set σε μαύρο χρώμα που αποτελείται από τριγωνικό bikini top και ψηλόμεσο slip με το λογότυπο της Calvin Klein να ξεχωρίζει όπως και ένα εντυπωσιακό bikini set σε rib ύφασμα και έντονη κόκκινη απόχρωση με διακριτικό CK monogram είναι απ' αυτά που θα έχεις για πάντα στη συλλογή σου.

Τα μαγιό και τα beachwear items που θα σου χαρίσουν τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις στην παραλία
Τριγωνικό Μπικίνι Τοπ - CK Meta Essentials, Calvin Klein

Ψηλόμεσο Μπικίνι Σλιπ - CK Meta Essentials, Calvin Klein
Ψηλόμεσο Μπικίνι Σλιπ - CK Meta Essentials, Calvin Klein

Μικρό Τριγωνικό Μπικίνι Τοπ - CK Monogram Rib, Calvin Klein
Μικρό Τριγωνικό Μπικίνι Τοπ - CK Monogram Rib, Calvin Klein

Μπικίνι Σλιπ Με Δέσιμο Στο Πλάι - CK Monogram Rib, Calvin Klein
Μπικίνι Σλιπ Με Δέσιμο Στο Πλάι - CK Monogram Rib, Calvin Klein


Ολόσωμα μαγιό

Στα ολόσωμα μαγιό που επιλέξαμε, κυριαρχεί η ίδια φιλοσοφία: κάθε γυναίκα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της ένα minimal, διαχρονικό κομμάτι και ένα με πιο τολμηρό design για τις ημέρες που θέλει να κάνει μια statement εμφάνιση. Το ολόσωμο μαγιό balconette σε μαύρο χρώμα της Calvin Klein, πέρα από το ότι ταιριάζει σε κάθε γούστο και στιλ ταιριάζει και σε κάθε σωματότυπο, χαρίζοντας αβίαστα μία θηλυκή πινελιά σε κάθε beachwear εμφάνιση. Το επόμενο ολόσωμο μαγιό που ξεχωρίσαμε διαθέτει έντονα στοιχεία, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Το one piece μαγιό σε έντονη ροζ απόχρωση με cut out στην περιοχή της κοιλιάς πρόκειται να αναδειχθεί σε ένα από τα αγαπημένα σου ολόσωμα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Ολόσωμο Μαγιό Άνοιγμα - CK96, Calvin Klein
Ολόσωμο Μαγιό Άνοιγμα - CK96, Calvin Klein

Ολόσωμο Μαγιό Balconette, Calvin Klein
One piece Μαγιό Balconette, Calvin Klein


Beachwear items

Κι ενώ τα μαγιό είναι εκείνα που κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας στην παραλία, τα beachwear items, όπως τα beach cover-ups, είναι υψίστης σημασίας για ένα stylish και ολοκληρωμένο look. Από τη συλλογή της Calvin Klein ξεχωρίσαμε το αέρινο αμάνικο φόρεμα σε midi μήκος με δέσιμο στη μέση και έντονο κόκκινο χρώμα, ένα φόρεμα που θα αναδείξει υπέροχα το μαύρισμα σου όπως και το ιδιαίτερο παρεό από βαμβακερό μοντάλ με μοτίβο το οποίο ταιριάζει με όποιο μαγιό κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις.

Τα αξεσουάρ που ξεχωρίσαμε για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις είναι το μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό denim bucket hat, που θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ του καλοκαιριού, όπως και το stylish και άνετο ζευγάρι slides σε μαύρο χρώμα με Calvin Klein logo, που δεν θα αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι από τις εμφανίσεις σου στην παραλία αλλά και σε casual περιστάσεις.

Φόρεμα Από Μαλακό Twill Και Με Δέσιμο Στη Μέση, Calvin Klein
Φόρεμα Από Μαλακό Twill Και Με Δέσιμο Στη Μέση, Calvin Klein

Παρεό Από Βαμβακερό Μοντάλ Με Μοτίβο, Calvin Klein
Παρεό Από Βαμβακερό Μοντάλ Με Μοτίβο, Calvin Klein

Denim Καπέλο Bucket, Calvin Klein
Denim Καπέλο Bucket, Calvin Klein


Slides από ανακυκλώσιμο ύφασμα, Calvin Klein
Slides από ανακυκλωμένο canvas, Calvin Klein

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calvin Klein για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2024, στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ