Follow us

Airport Chic | Πώς να ντυθείς κομψά εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνο αυτή την εποχή

Τα κομψά και άνετα outfits για να ταξιδέψεις με στιλ

Airport Chic | Πώς να ντυθείς κομψά εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνο αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Κι ενώ μπορεί να σχεδιάζουμε στο μυαλό μας τα outfits τα οποία θα φορέσουμε στη διάρκεια του καλοκαιριού όπως και στις καλοκαιρινές μας διακοπές, με βάση τα items που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, ίσως κάποια από τα δυσκολότερα outfits είναι εκείνα τα οποία θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον προορισμό των διακοπών μας. Και μπορεί σε ένα ταξίδι με πλοίο να μας φαίνεται περισσότερο εύκολο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο για τη διάρκεια του ταξιδιού μας, το ταξίδι όμως με αεροπλάνο αυτή την εποχή μπορεί να μας προβληματίσει ως προς τη δημιουργία του look μας.

Τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου είναι πιο εύκολο να επιλέξουμε ένα airport look καθώς μπορούμε να φορέσουμε ένα κολάν ή μία φόρμα, ένα denim παντελόνι και ένα άνετο πουλόβερ ή φούτερ και να είμαστε έτοιμες. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όμως, και εφόσον η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλότερη, χρειάζεται να βρούμε μία αρμονική επιλογή που θα μας εξασφαλίζει ένα άνετο σύνολο το οποίο δεν θα μας ζεσταίνει ενώ ταυτόχρονα θα μας προστατεύει από τη "δροσιά” του δυνατού κλιματιστικού σε αυτούς τους χώρους και ταυτόχρονα θα μας χαρίζει στιλ.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα looks των fashionistas με τα οποία μπορείς να ταξιδέψεις και να είσαι σίγουρη πως το σύνολο σου συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Τα κομψά και άνετα σύνολα ιδανικά για να ταξιδέψεις

Tank top + cargo παντελόνι


Layering tops + bike σορτς + sneakers


Maxi αέρινο φόρεμα + leather jacket + σαγιονάρες / σανδάλια


Loose T-shirt + tailored παντελόνι + sneakers


Maxi φούστα + T-shirt + σανδάλια


Ελαφρύ πουλόβερ + βαμβακερό παντελόνι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ