Follow us

Πώς θα είσαι relaxed chic σε μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο όπως οι Ελληνίδες celebrities

Τα stylish chic looks των Ελληνίδων celebrities που ξεχωρίσαμε

MissBloom TEAM
Πώς θα είσαι relaxed chic σε μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο όπως οι Ελληνίδες celebrities Panoulis

Στο ξεκίνημα της κάθε νέας εποχής αισθανόμαστε πως χρειαζόμαστε νέα κομμάτια για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας όπως και έμπνευση για τα summer events που πρόκειται να δώσουμε το παρών. Οι συγκεκριμένες περιστάσεις μπορεί να είναι μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδος σε μία ημέρα της εβδομάδας ή ημέρες στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Πέρα από τα κομμάτια που θέλουμε να αποκτήσουμε αναζητάμε επίσης έμπνευση στα looks των γυναικών που εμπιστευόμαστε το στιλ τους, όπως στις stylish Ελληνίδες celebrities.

Για μία relaxed chic καλοκαιρινή βραδινή έξοδο μας πρόσφεραν την έμπνευση που χρειαζόμασταν οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities στο opening του πρώτου καταστήματος της Weekend Max Mara στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την τελευταία συλλογή Weekend Max Mara, συμπεριλαμβανομένης της SS24 συλλογής Phantasie που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Arthur Arbesser, τις εμβληματικές τσάντες Pasticcino, καθώς και τις διαχρονικές καπαρντίνες του brand, σχεδιασμένες να αγκαλιάζουν τους πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

Celebrities, influencers και lovers της Max Mara έδωσαν το παρών στο opening party ανακαλύπτοντας το κομψό περιβάλλον του νέου καταστήματος όπως και τη διαχρονική αισθητική του. Οι Ελληνίδες celebrities φωτογραφήθηκαν στο λαμπερό event και εμείς ξεχωρίσαμε τις relaxed chic εμφανίσεις τους.

Το total white look της Έλενας Γαλύφα, το statement κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη σε ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα, τη φούστα παρεό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το little black dress της Κέϊσι Μίζιου, το summer dress της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και της Κατερίνας Ευαγγελινού όπως και τα σύνολα σε γήινους τόνους των celebrities που θα δεις παρακάτω.

Τα looks που ξεχωρίσαμε

Πώς θα είσαι relaxed chic σε μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο όπως οι Ελληνίδες celebrities
Έλενα Γαλύφα

Χριστίνα Κανελλοπούλου
Χριστίνα Κανελλοπούλου

Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεψωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Υβόννη Ντόστα
Υβόννη Ντόστα

Χρυσάνθη Κουρούπη
Χρυσάνθη Κουρούπη

Χρυσιάννα Ανδρικοπούλου
Χρυσιάννα Ανδρικοπούλου

Κατερίνα Ευαγγελινού
Κατερίνα Ευαγγελινού

Μαρία Ηλιάκη
Μαρία Ηλιάκη

Κέϊσι Μίζιου
Κέϊσι Μίζιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ