Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Φόρεσε με τον πιο girly & cool τρόπο το ιδανικό πουκάμισο του καλοκαιριού

To look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει πως να φορέσεις denim μπότες αυτή την εποχή Instagram

Κάθε εποχή μάς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τα key items της γκαρνταρόμπας μας και αυτά τα οποία μας εξυπηρετούν περισσότερο στις everyday εμφανίσεις μας. Τα πουκάμισα της συλλογής μας ανήκουν στα go to staples στα οποία στρεφόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το πουκάμισο είναι ένα κλασικό κομμάτι το οποίο μας χαρίζει κομψότητα και αναβαθμίζει οποιοδήποτε σύνολο μας όποια εποχή και αν διανύουμε.

Τα πουκάμισα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα σύνολα μας σε κάθε περίσταση που αναζητάμε ένα κομψό και κλασικό αποτέλεσμα. Την εποχή του καλοκαιριού, τα ανοιχτόχρωμα και αέρινα πουκάμισα που απαρτίζουν τη συλλογή μας επιστρέφουν στο προσκήνιο καθώς καλύπτουν την ανάγκη μας για ένα ελαφρύ, κλασικό και διαχρονικό top.

Στιλιστικά ευέλικτο και πάντα κομψό, ένα πουκάμισο αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ποικίλους στιλιστικούς συνδυασμούς με αυτό για κάθε πιθανή περίσταση. Το καλοκαίρι, είναι αναμφίβολα μία εποχή όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα με ένα πουκάμισο και το must have της γκαρνταρόμπας μας να λάμψει.

Όπως είναι αναμενόμενο, πολλές είναι οι fashion lovers που επιλέγουν το εν λόγω staple στις εμφανίσεις τους χαρίζοντας μας έμπνευση για το πώς να το εντάξουμε με ενδιαφέροντες τρόπους στα σύνολα μας και να αποπνέει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε έναν απόλυτα girly και cool τρόπο για να φορέσει ένα πουκάμισο αυτή την εποχή χαρίζοντας μας μία ιδέα που θέλουμε να υιοθετήσουμε. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε ένα cropped μακρυμάνικο πουκάμισο σε baby pink απόχρωση, από την Calvin Klein, το οποίο συνδύασε με denim παντελόνι σε άνετη γραμμή, επίσης από την Calvin Klein. Το girly και μοντέρνο σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημένια μεταλιζέ απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Ελένη Βουλγαράκη | Φόρεσε με τον πιο girly & cool τρόπο το ιδανικό πουκάμισο του καλοκαιριού

Get the look

Cropped Πουκάμισο Από Ποπλίνα, Calvin Klein

Ψηλόμεσο Τζιν Με Ισια Γραμμή, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ