Το λευκό φόρεμα της Emily Ratajkowski από τη Mango είναι αυτό που χρειάζεσαι για αέρινες summer εμφανίσεις

Το καλοκαιρινό φόρεμα που θα φοράς κάθε καλοκαίρι

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι ημέρες όπου οργανώνουμε τα outfits των καλοκαιρινών μας διακοπών στις αγορές - επενδύσεις της σεζόν, έχουν επίσημα ξεκινήσει. Πλέον οποιοδήποτε ενδιαφέρον street style look μας εμπνέει για τα σύνολα που θέλουμε να φορέσουμε στις πιο ξεχωριστές ημέρες, αλλά και διακοπές της χρονιάς, τις καλοκαιρινές, κομμάτια και σύνολα τα οποία θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα πρώτα από όλα, και στη συνέχεια θα μας βοηθήσουν ώστε να αναδείξουμε την πιο καλοκαιρινή και ανέμελη εκδοχή μας.

Το καλοκαίρι είναι στο μυαλό των περισσότερων από εμάς ταυτισμένο με εικόνες και χρώματα γαλάζιου και λευκού, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το λευκό χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της θερινής εποχής. Η μαυρισμένη επιδερμίδα, η ανάλαφρη διάθεση όπως και τα καλοκαιρινά σκηνικά στα οποία θα βρεθούμε, μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε ξέγνοιαστα σύνολα, τα οποία τυχαίνει τις περισσότερες φορές να είναι λευκού χρώματος.

Τα κομμάτια σε λευκό χρώμα με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε το εν λόγω ''summer carefree'' συναίσθημα, ποικίλλουν και διαφέρουν ανάλογα με το στιλ και την προσωπική σου αισθητική, κάποια κομμάτια όμως, όπως τα φορέματα, υπόσχονται μία καλοκαιρινή και θηλυκή εμφάνιση όποιο και αν είναι το στιλ σου αλλά και για κάθε περίσταση.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Εmily Ratajkowski επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα από τη Mango το οποίο θα γίνει το αγαπημένο σου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Συγκεκριμένα, το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα ασύμμετρο midi φόρεμα με τιράντες και κεντημένα πάνελ, από την καλοκαιρινή συλλογή της Mango. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με sneakers σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Το φόρεμα της από τη Mango

Ασύμμετρο φόρεμα με κεντημένα πάνελ, Mango