Follow us

Τα must looks που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι στις συναυλίες, στην παραλία και στα beach bars

Τα πιο stylish looks για τα events του καλοκαιριού από το MODIVO

MissBloom TEAM
Modivo Courtesy of Modivo

Λίγο πριν την έναρξη της κάθε νέας σεζόν, προετοιμαζόμαστε στιλιστικά κατάλληλα για αυτή και εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα must have κομμάτια για κάθε περίσταση. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι περιλαμβάνει πολλές περιστάσεις όπου χρειαζόμαστε ένα look που ανταποκρίνεται στο dress code του event που πρόκειται να δώσουμε το παρών, είτε αυτό είναι ένα casual event είτε ένα περισσότερο "formal" όπου επιθυμούμε να είμαστε στιλιστικά προετοιμασμένες.

Τα πιο χαρακτηριστικά αλλά και fun events του καλοκαιριού είναι χωρίς αμφιβολία όλες οι φορές που θα επιλέξουμε να πάμε στην παραλία για να απολαύσουμε τις βουτιές μας, οι εμφανίσεις μας στα beach bars όπου πρόκειται να διασκεδάσουμε ανέμελα ακούγοντας την αγαπημένη μας μουσική δίπλα στη θάλασσα αλλά και τα φεστιβάλ και οι συναυλίες του καλοκαιριού για τις οποίες ανυπομονούμε όλη τη χρονιά. Για κάθε μία από αυτές τις περιστάσεις μπορούμε να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο στιλ το οποίο θα μας χαρίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης αλλά και μίας fashionista.

Όπως πάντα, το MODIVO προσφέρει ποικιλία επιλογών με μία σειρά από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία θα σου χαρίσουν μία chic πινελιά και θα σου εξασφαλίσουν άνεση σε κάθε καλοκαιρινό ταξίδι, αυθόρμητη περιπέτεια και summer event. Παρακάτω θα βρεις τα looks από το MODIVO που ξεχωρίσαμε, τα οποία θα σου προσφέρουν στιλ και ένα stylish outfit για κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Τα must summer looks που χρειάζεσαι από το MODIVO

Beach wear looks

Οι περισσότερες ανυπομονούμε για την εποχή του καλοκαιριού για πολλούς λόγους και το ότι θα πάμε ξανά στην παραλία είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς. Για την επιστροφή μας στην παραλία ανυπομονούμε τόσο για να απολαύσουμε δροσιστικές βουτιές μετά τη ζεστασιά του ήλιου όσο και για να φορέσουμε τα άνετα και stylish μαγιό μας αλλά και τα beach wear looks τα οποία έχουμε διαλέξει με βάση το στιλ μας αλλά και τις επικρατούσες τάσεις της μόδας. Μπικίνι ή ολόσωμο, όποιο κι αν είναι το στιλ μαγιό που προτιμάς αναμφίβολα το beach cover up που θα επιλέξεις, πρόκειται να ολοκληρώσει το look σου. Οι επιλογές μας για cover ups είναι αρκετές με τις πιο stylish να είναι τα αέρινα παρεό, τα καφτάνια αλλά και τα κιμονό. Για ένα ακόμη πιο προσεγμένο look στην παραλία επέλεξε ένα εντυπωσιακό καπέλο ή ένα μαντήλι το οποίο θα προστατεύσει το κεφάλι σου από τον ήλιο.

Τα must looks που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι στις συναυλίες, στην παραλία και στα beach bars
Modivo

Beach party looks

Ύστερα από τις βουτιές μας στα γαλανά νερά, πολλές είναι οι φορές όπου επιλέγουμε να κατευθυνθούμε σε ένα beach bar για να ολοκληρώσουμε με διασκέδαση και χορό μία πραγματικά καλοκαιρινή ημέρα. Για την εμφάνιση σου σε ένα beach bar μπορείς να επιλέξεις ένα stylish open stitch φόρεμα ή φούστα σε απόχρωση που ταιριάζει με το μαγιό σου ή να επιλέξεις μία άνετη mini φούστα για μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων. Φυσικά ένα μοντέρνο twin set μπορεί πάντοτε να είναι στις επιλογές σου ακόμα και για την εμφάνιση σου σε ένα beach bar.

Modivo

Modivo

After beach looks

Πέρα όμως από τα beach bars οι πιθανότητες είναι πολλές η ημέρα να σε οδηγήσει και σε διαφορετικά summer spots, όπως βόλτες σε σοκάκια και εξερεύνηση εάν διανύεις τις ημέρες των διακοπών σου, ή σε ταβέρνες με καλή παρέα και καλή διάθεση. Όποια κι αν είναι η περίσταση μπορείς να επιλέξεις ένα κομψό σύνολο σε γήινους τόνους ενώ μία άνετη πουκαμίσα είναι ένα από τα must have items της γκαρνταρόμπας σου. Μία άνετη παντελόνα ή μία stylish φούστα θα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το σύνολο σου ενώ ένα ζευγάρι μοντέρνα σανδάλια θα είναι η stylish πινελιά που θα ολοκληρώσει το outfit σου.

Modivo

Τα looks που είναι ιδανικά για τις συναυλίες του καλοκαιριού

Για τις special αυτές ημέρες των συναυλιών σωστό είναι να έχουμε ήδη προετοιμασμένα και τα κατάλληλα special outfits. Συγκριτικά με άλλες καλοκαιρινές ημέρες, τις ημέρες των φεστιβάλ και των συναυλιών μπορούμε με άνεση και στιλιστική ασφάλεια να φορέσουμε ένα ζευγάρι μπότες ενώ περισσότερο θα προτιμήσουμε ένα ζευγάρι καουμπόϊκες μπότες που ανταποκρίνονται άψογα στο επιθυμητό Coachella style. Λόγω της επικράτησης του denim trend μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα ζευγάρι denim μπότες, ένα ύφασμα που προτιμάται σε κάθε εκδοχή του και τους καλοκαιρινούς μήνες. Φορέματα με κρόσσια αλλά και open stitch maxi φούστες είναι ιδανικές για την περίσταση καθώς θα σου χαρίσουν το boho cowboy look που επιθυμείς.

Modivo

Modivo

Modivo

Everyday summer looks

Όποια όμως κι αν είναι τα special events που έχουμε κανονίσει για το φετινό καλοκαίρι, η καθημερινότητα μας και τα everyday looks που επιλέγουμε σε αυτήν είναι ιδιαιτέρως σημαντικά τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για τη διαμόρφωση του στιλ μας. Όποιο κι αν είναι το στιλ και το γούστο σου, τα κομμάτια σε denim ύφασμα είναι ιδανικά για τα everyday looks σου, καθώς μπορούν να σου χαρίσουν άνεση, ανεπιτήδευτο στιλ και coolness. Τα denim σορτς, οι denim φούστες, τα denim πουκάμισα, τα denim tops όπως και τα denim παντελόνια της συλλογής μας μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στις day to night εμφανίσεις μας όλο το καλοκαίρι, το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα στα χαλαρά cocktails όπως και στις βραδινές εξορμήσεις μας, με το κατάλληλο styling.

Modivo
Modivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ