Follow us

Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το άκρως απαραίτητο item για κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε το διαχρονικό item για την παραλία.

dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Διανύουμε την πιο cool εποχή του χρόνου, δηλαδή το καλοκαίρι και ως fashionistas, ο στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με όλα τα must have κομμάτια που θα χρειαστούμε τους επόμενους μήνες. Εκτός από τα φορέματα και τα σανδάλια, τις ψάθινες τσάντες και τις παντελόνες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα beachwear κομμάτια. Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, καφτάνια και σορτς αναδεικνύονται ως πρωταγωνιστές των looks που δημιουργούμε στην παραλία. Ανάμεσα σε όλα τα beachwear items ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των fashionistas και φόρεσε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, δηλαδή τη Μύκονο, φορώντας ένα κομψό beach look. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια συνδύασε ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου με ένα λευκό πουκάμισο και παρεό σε καφέ απόχρωση. Ολοκλήρωσε το beach look της με flat δερμάτινα σανδάλια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το look της Δούκισσας Νομικού είναι το παρέο, αυτό το τόσο ιδιαίτερο και πολυχρηστικό beachwear, που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τη θέση του πρωταγωνιστή στα looks της παραλίας.

Ο βασικότερος λόγος για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με παρεό είναι επειδή θα τα φορέσεις με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Να δοκιμάσεις δηλαδή διάφορα δεσίματα, φορώντας τα ως top, φούστα ή φόρεμα. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως τα looks για την παραλία που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πολλά και οι διακοπές είναι η ιδανική ευκαιρία για να τα δοκιμάσεις όλα. Το γεγονός επίσης πως τα παρεό δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο στη βαλίτσα, τα κάνει ακόμα πιο χρήσιμα.

Το beach look της Δούκισσας Νομικού

Δούκισσα Νομικού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ