Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κολακευτικό σορτς για γυναίκες με καμπύλες

Η Δανάη Μπάρκα με το πιο διάσημο σορτς της σεζόν.

danai mparka Instagram @pamedanai

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος της μόδας κάνει σημαντικές προσπάθειες, ώστε περισσότερες γυναίκες να έχουν τη δυνατότητα να φορούν ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα τους. Όροι όπως το inclusivity γίνονται αντικείμενο συζήτησης και πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς, ενώ η άνεση και η ελευθερία κινήσεων αναδεικνύονται ως βασικοί γνώμονες για τη δημιουργία ρούχων. Τρανή απόδειξη είναι μία νέα καλοκαιρινή τάση, που αφορά τα σορτς και φόρεσε πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια, έχουμε πει να αναδεικνύονται ως κορυφαίες τάσεις της μόδας οι micro skirts αλλά και τα shorts που είναι τόσο μικροσκοπικά που μοιάζουν με underwear και είναι μέρος του "no pants" trend. Όλα τους ωστόσο απευθύνονται σε έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι ωστόσο, ο κόσμος της μόδας μάς προσέφερε ένα νέο bottom, τα long shorts, τα οποία αναδεικνύουν όλες τις σιλουέτες. Ακριβώς αυτό το trend υιοθέτησε και η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega φόρεσε ένα κρουαζέ πουκάμισο σε μπεζ απόχρωση με ένα long shorts σε μία πολύ ιδιαίτερη ροζ απόχρωση που είναι ιδανική επιλογή για αυτή την περίοδο. Τα long shorts λοιπόν δηλαδή εκείνα που φτάνουν πάνω από το γόνατο, είναι σύγχρονα, κολακευτικά για περισσότερους σωματότυπους συγκριτικά με τα micro shorts, ενώ μπορείς να τα φορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητά σου. Από λινό ή denim, σε ουδέτερες μονοχρωμίες ή εντυπωσιακά μοτίβα, τα long shorts είναι μία προσθήκη που αξίζει να κάνεις στην γκαρνταρόμπα σου για την τρέχουσα περίοδο.

To summer look της Δανάης Μπάρκα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ