Follow us

H Eva Herzigová φωτογραφίζεται για την καμπάνια της Massimo Dutti

Το διάσημο supemodel είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Massimo Dutti.

MissBloom TEAM
H Eva Herzigová ποζάρει για την καμπάνια της Massimo Dutti Courtesy of Massimo Dutti

H Eva Herzigová ανήκει σ' εκείνη τη χρυσή εποχή του modelling, στα '90s, που γέννησαν τον όρο supermodels. Το μοντέλο από την Τσεχία που έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας όπως Dolce & Gabbana, Chanel, Versace, Louis Vuitton και έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας επιστρέφει σήμερα ως το πρόσωπο για τη νέα γυναικεία συλλογή της Massimo Dutti. Εξάλλου, η διαχρονική κομψότητα που διακρίνει τις συλλογές της Massimo Dutti δεν θα μπορούσε να βρει σπουδαιότερο εκφραστή από την Herzigová, η γοητεία της οποίας παραμένει αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο.

H Eva Herzigová φωτογραφίζεται για την καμπάνια της Massimo Dutti

Το διάσημο μοντέλο, σε styling της Geraldine Saglio, ποζάρει στον φακό του Nathaniel Goldberg εξασφαλίζοντας αξέχαστα στιγμιότυπα που συλλαμβάνουν την ουσία του αληθινού στιλ. Το σετ των φωτογραφιών με πρωταγωνίστρια την Eva Herzigová εδραιώνει τη σύνδεση μεταξύ μόδας και σύγχρονης αστικής ζωής και αποτελεί έναν φόρο τιμής στην κληρονομιά και το πάθος του brand για κομμάτια που δημιουργήθηκαν για να κρατήσουν στον χρόνο και να κάνουν πάντα εντύπωση, χωρίς να αγνοούν τις τάσεις.

Eva Herzigová x Massimo Dutti
Eva Herzigová x Massimo Dutti

Στην καμπάνια, η Eva Herzigová ποζάρει με κομμάτια από τη συλλογή For Ever by Eva Herzigová της Massimo Dutti στην οποία μπορείτε να βρείτε κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας για το καλοκαίρι, όπως λινά και crochet κομμάτια, μαύρα φορέματα, μίνιμαλ σανδάλια και κομψά αξεσουάρ, και/ ή να αγοράσετε τα ολοκληρωμένα looks με τα οποία ποζάρει το διάσημο μοντέλο.

Eva Herzigová x Massimo Dutti
Eva Herzigová x Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr