Follow us

Αυτά είναι τα παντελόνια που θα σε πείσουν να πεις "όχι" στα τζιν σου φέτος το καλοκαίρι

Τα παντελόνια που κολακεύουν όλες τις σιλουέτες.

παντελόνια Splash News / Ideal Image

Η πρόκληση που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την περίοδο του καλοκαιριού είναι να προσθέσουμε στη συλλογή μας κάποια κομμάτια που είναι κατάλληλα για την υψηλή θερμοκρασία της εποχής και άκρως κολακευτικά για τη σιλουέτα μας. Ένα από αυτά τα κομμάτια που συνδυάζουν τα εν λόγω στοιχεία είναι παντελόνια και πιο συγκεκριμένα οι ψηλόμεσες παντελόνες σε αέρινες loose γραμμές.

Διαβάστε Επίσης

Άνετες και πρακτικές, οι ψηλόμεσες παντελόνες πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, ακριβώς επειδή η loose γραμμή τους μας βοηθά να δημιουργήσουμε σικ σύνολα που μας κάνουν να νιώθουμε δροσερά ακόμα και τις ημέρες που έχει καύσωνα. Ένας ακόμα λόγος που τις ξεχωρίζουμε όμως είναι πως κολακεύουν τους περισσότερους τύπους σιλουέτας, τονίζουν τη μέση και μας κάνουν να φαινόμαστε λίγο πιο ψηλές.

Οι fashionistas που έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν καλοκαιρινές προτάσεις, προσφέροντας μας περισσότερη έμπνευση, ξεχώρισαν τις ψηλόμεσες παντελόνες σε γήινες αποχρώσεις όπως το λευκό και το μπεζ σε υφάσματα όπως το λινό που είναι must για την καλοκαιρινή περίοδο. Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές είναι ξανά αρκετές. Εάν προτιμάς τα flat παπούτσια, τα σανδάλια, τα sneakers και οι εσπαντρίγιες είναι ιδανικές προτάσεις, ενώ για εσένα που αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, προτείνουμε να τις συνδυάσεις με πέδιλα ή mules.

Το must have παντελόνι του καλοκαιριού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ