Follow us

Η εντυπωσιακή συλλογή σανδαλιών που θα σε βοηθήσουν να αναβιώσεις τα 90s

Η συλλογή εμπνέεται από την απλότητα και την ελεύθερη έκφραση των 90s, συνδυάζοντας το ρετρό στιλ με μια νέα, φρέσκια ματιά.

MissBloom TEAM
Dr Martens Courtesy of Dr. Martens

Κάθε χρονιά όταν πλησιάζει η εποχή του καλοκαιριού, οι περισσότερες από εμάς αναζητάμε τα κομμάτια με τα οποία πρόκειται να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας, κομμάτια τα οποία θα αναβαθμίζουν φορώντας τα τις εμφανίσεις μας. Πέρα από τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, σπουδαίο ρόλο παίζουν και τα παπούτσια της καλοκαιρινής συλλογής μας τα οποία μπορούν πέρα από το να διαμορφώσουν το στιλ μας, να διαμορφώσουν απόλυτα και την ημέρα μας λόγω της άνεσης και της πρακτικότητας που μπορούν να μας προσφέρουν.

Τα σανδάλια είναι η No1 επιλογή μας το καλοκαίρι για άνετα και stylish looks, και ανάλογα με τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, οι επιλογές μας στα σανδάλια που προτιμάμε αλλάζουν, καθώς υιοθετούμε εκείνα που ταιριάζουν στο στιλ μας και ταυτόχρονα είναι επίκαιρα. Από την περσινή χρονιά έχουμε διαπιστώσει πως τα 90s και οι fashion επιρροές της δεκαετίας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην έμπνευση των μεγάλων οίκων αλλά και των trendsetter brands τόσο στα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα παπούτσια που μας προτείνονται.

Η εντυπωσιακή συλλογή σανδαλιών που θα σε βοηθήσουν να αναβιώσεις τα 90s

Η Dr. Martens γιορτάζει σχεδόν τρεις δεκαετίες των αγαπημένων σανδαλιών της, με μία εντυπωσιακή συλλογή που θυμίζει τα 90s.

Η νέα συλλογή παίζει με κλασικά σχέδια και υλικά με vintage όψη, που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και τη διαχρονικότητα. Αυτά τα σανδάλια είναι φτιαγμένα για να είναι ανθεκτικά και παραμένουν πάντα μια καλή επιλογή με την χαρακτηριστική κίτρινη ραφή του brand. Ιδανικά για ένα εντυπωσιακό look το καλοκαίρι.

Dr. Martens

Για να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο πλήθος, για να ζούμε την κάθε στιγμή στο έπακρο, για να φοριούνται με κάλτσες ή χωρίς. Για παλιές αναμνήσεις και νέες περιπέτειες, για να μας προσφέρουν χαρά. Για να τα κάνουμε δικά μας και να περάσουμε μαζί τους ένα αξέχαστο και έντονο καλοκαίρι! Για όλους αυτούς τους λόγους, τα σανδάλια της Dr. Martens από τα 90s είναι εδώ για να αντέξουν και να προσφέρουν περισσότερες δυνατές στιγμές!

Dr. Martens

Η νέα συλλογή εμπνέεται από την απλότητα και την ελεύθερη έκφραση των 90s, συνδυάζοντας το ρετρό στυλ με μια νέα, φρέσκια ματιά.

Dr. Martens

Με ανανεωμένη αισθητική και δυναμική προσωπικότητα για έντονο στυλ, τα σανδάλια της Dr. Martens συνεχίζουν να επηρεάζουν τη μόδα. Το μόνο δύσκολο είναι να διαλέξεις ποιο θα φορέσεις στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Η νέα συλλογή της DR. MARTENS είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DR. MARTENS σε Ελλάδα, Κύπρο & Ρουμανία είναι ο Όμιλος Φάις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ