Follow us

Ράνια Τζίμα | Το φόρεμα της είναι ιδανικό εάν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ράνιας Τζίμα

Ράνια Τζίμα | Το φόρεμα της είναι ιδανικό εάν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση NDP

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή όπου λαμβάνουμε τα περισσότερα προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις από γνωστούς, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Κάθε μυστήριο και κάθε δεξίωση είναι ξεχωριστή περίσταση όπου και ένα διαφορετικού στιλ dress code απαιτείται από εμάς. Όσο περισσότερο πλησιάσουμε την περιόδο όπου βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην καρδιά του καλοκαιριού τόσο περισσότερα τέτοια events πραγματοποιούνται δίνοντας μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα πιο stylish καλοκαιρινά μας σύνολα.

Οι επιλογές που έχουμε για να δημιουργήσουμε ένα κομψό και επίκαιρο σύνολο ως καλεσμένες είναι αρκετές, τόσο για να βρούμε ένα look το οποίο ταιριάζει στην αισθητική και το στιλ μας όσο και για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους σύνολα για την κάθε ξεχωριστή περίσταση. Μπορείς να φορέσεις ένα καλοκαιρινό κοστούμι, ένα αέρινο φόρεμα, μία wide leg παντελόνα ή ένα fancy twin set, συνήθως όμως οι περισσότερες από εμάς πρόκειται να επιλέξουμε ένα θηλυκό και άερινο φόρεμα το οποίο θα μας χαρίσει στιλ και ευελιξία κινήσεων.

Και ενώ στα χρώματα οι φετινές τάσεις της σεζόν μας προτείνουν μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων της χρωματικής παλέτας με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε bold και επίκαιρα σύνολα όπως έντονο κόκκινο, baby blue, pistacchio, butter yellow, παστέλ όπως και γήινες αποχρώσεις. Μία bold και αναμφίβολα statement επιλογή είναι το να διαλέξεις ένα φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση, στο χρώμα τάση της φετινής χρονιάς.

Την έμπνευση για το εν λόγω look μας την χάρισε πρόσφατη εμφάνιση της Ράνιας Τζίμα η οποία έδωσε το παρών σε μία βάφτιση. Η Ράνια Τζίμα για την εμφάνιση της επέλεξε ένα maxi one shoulder φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα και μαύρο clutch τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της

Ράνια Τζίμα | Το φόρεμα της είναι ιδανικό εάν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση

Get the look

Φόρεμα με έναν ώμο και διακοσμητικό φιόγκο, Η&Μ

Halter neck φόρεμα, Zara

Φόρεμα ασύμμετρο πλισέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ