Follow us

Αυτό το παντελόνι από Stradivarius έχει γίνει viral στο TikTok και υπάρχει λόγος για να το αποκτήσεις

Το παντελόνι από Stradivarius που θα είχε σίγουρα την έγκριση των Σκανδιναβών fashionistas.

Stradivarius Splash News / Ideal Image

Κάποιες γυναίκες τα λατρεύουν και κάποιες διατηρούν μία πιο διστακτική στάση απέναντί τους. Για κάποιες γυναίκες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους και για κάποιες άλλες μικρές πινελιές που αναβαθμίζουν το ντύσιμό τους. Το σίγουρο είναι πως μέσα στον χρόνο, έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία σταθερή θέση στον κόσμο της μόδας και πλέον να έχουν τον αέρα του διαχρονικού. Ο λόγος για τα animal prints, που δίχως αμφιβολία τους τελευταίους μήνες έχουν την τιμητική τους.

Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 λοιπόν, τα animal prints και ακόμα πιο συγκεκριμένα το leopard μοτίβο είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Το εν λόγω δυναμικό μοτίβο έρχεται μάλιστα για να πείσει ακόμα και τις πιο διστακτικές για την κομψότητα που αποπνέει, αλλά και για το πως μπορεί να φορεθεί με ποικίλους τρόπους από γυναίκες με διαφορετικό στιλ ή ηλικία.

Η πιο πρόσφατη αφορμή για να αναφερθούμε εκ νέου στο εν λόγω animal print είναι ένα παντελόνι από τη νέα συλλογή της Stradivarius που έχει γίνει viral στην αγαπημένη πλατφόρμα της Gen Z, δηλαδή το TikTok. Πρόκειται για ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και leopard μοτίβο, που είναι ιδανική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορείς να το φορέσεις με ποικίλους τρόπους. Στην ίδια συλλογή μάλιστα, θα βρεις και μία εξίσου ενδιαφέρουσα εναλλακτική επιλογή, δηλαδή ένα σορτς στο ίδιο print.

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα παντελόνι όπως αυτό; Επειδή είναι ένας εύκολος και κομψός τρόπος να ανανεώσεις το στιλ σου, επενδύοντας σε ένα bottom που θα κρατήσεις για χρόνια στη συλλογή σου. Όσον αφορά στο styling, δεν χρειάζεται να σε απασχολήσει ιδιαιτέρως, αφού το leopard μοτίβο συνδυάζεται τέλεια τόσο με ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το μπεζ όσο και με πιο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή το γαλάζιο. Θα το φορέσεις μάλιστα από το πρωί έως το βράδυ, δημιουργώντας εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμός και coolness.

Δες εδώ το βίντεο

Πώς θα φορέσεις με στιλ τα animal prints

-1 Ένας τρόπος για να φορέσεις τα animal prints χωρίς να κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα είναι να το συνδυάσεις με μαύρο. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό μοτίβο συνδυάζεται άψογα με μαύρο ή τζιν παντελόνι ή φούστα και το αποτέλεσμα είναι αρμονικό.

-2 Να θυμάσαι επίσης πάντα πως υπάρχουν τα αξεσουάρ. Αυτό σημαίνει πως ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες ή ένα ζευγάρι γόβες, ένα καπέλο ή ένα κασκόλ σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό μοτίβο θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση χωρίς να "ξεφύγεις" από το στιλ σου. Με αυτές τις μικρές πινελιές μάλιστα θα καταλάβεις εάν όντως σου αρέσει μία τάση.

-3 Σε περίπτωση που αποφασίσεις να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου, συνδυάζοντας δύο animal prints , η λύση είναι να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στα δύο μοτίβα. Για παράδειγμα, εάν φορέσεις ένα πουκάμισο σε animal print, απόφυγε την επιλογή κάποιου bottom σε παρόμοιο μοτίβο και προτίμησε ένα ζευγάρι παπούτσια. Εάν μεσολαβεί κάποιο item ανάμεσα στα δύο κομμάτια με animal prints, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πιο αρμονικό και chic.

Get the Item

Λεοπάρ παντελόνι σε ίσια γραμμή Stradivarius

Λεοπάρ σορτς Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ