Follow us

Easter Glam | Πώς μας προτείνει η Χριστίνα Μπόμπα να φορέσουμε τις παγιέτες φέτος το Πάσχα

Το glam look της είναι ιδανικό για ανοιξιάτικο party

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Ο καιρός περνάει και βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο διήμερο του Πάσχα, τις γιορτινές ημέρες που περιμένουμε με ανυπομονησία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Αναμφίβολα το κυριότερο που μας κατακλύζει εκείνες τις ημέρες είναι η ανοιξιάτικη διάθεση μας, δεν μπορούμε όμως και να αγνοήσουμε τις γιορτινές ανοιξιάτικες αναμνήσεις που ανυπομονούμε με λαχτάρα να δημιουργήσουμε, και που το σύνολο που θα έχουμε επιλέξει θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτές.

Τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε τις ημέρες του Πάσχα είναι εκείνα τα οποία έχουμε ήδη προγραμματίσει από τώρα εξοπλίζοντας τη βαλίτσα των διακοπών μας ή την γκαρνταρόμπα μας με τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να τα δημιουργήσουμε. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και κύριες επιλογές μας για εκείνες τις ημέρες καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα on point για την περίσταση outfit.

Μπορεί κάποια συγκεκριμένα ρούχα, υφάσματα όπως και χρώματα να είναι απόλυτα ταυτισμένα με το διήμερο του Πάσχα καθώς αποπνέουν το spring mood μας. Αέρινα φορέματα και φούστες σε γραμμές που μας κολακεύουν είναι στις πρώτες επιλογές μας. Αρκετές όμως είναι και οι περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να επιθυμήσουμε να δημιουργήσουμε ένα glam look για εκείνες τις ημέρες. Ένα party, μία βραδινή έξοδος ή απλά μία διάθεση δική μας για ένα glam look την οποία δεν υπάρχει λόγος να αγνοήσουμε.

Κι ενώ οι παγιέτες είναι αναμφίβολα συνδεδεμένες με τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Χριστίνα Μπόμπα μας πρότεινε ένα glam και ταυτόχρονα ανοιξιάτικο σύνολο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι παγιέτες και το οποίο μπορούμε να επιλέξουμε σε μία περίσταση όπου το dress code μας θέλουμε να είναι spring glam.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα midi μακρυμάνικο φόρεμα με V neck σε μία απόχρωση ανάμεσα στο μπεζ και το ροζ το οποίο είναι όλο διακοσμημένο με παγιέτες. Το εντυπωσιακό φόρεμα της συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Easter Glam | Πώς μας προτείνει η Χριστίνα Μπόμπα να φορέσουμε τις παγιέτες φέτος το Πάσχα

Get the look

Φόρεμα με πούλιες, H&M

Εφαρμοστή φούστα με πούλιες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ