Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Το ανοιξιάτικο look της που θέλουμε να φορέσουμε το Πάσχα με το top που επικρατεί στα spring trends

Το ανοιξιάτικο σύνολο της είναι ιδανικό για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα

Κλέλια Ανδριολάτου | Με αυτό το statement πανωφόρι υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν Instagram

Tα tops της γκαρνταρόμπας μας που θα επιλέξουμε για να δημιουργήσουμε το σύνολο μας παίζουν σπουδαίο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του outfit μας ενώ μπορούν με ευκολία να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε. Για τη φετινή άνοιξη του 2024, οι τάσεις της μόδας φέρνουν στο προσκήνιο τα timeless και απόλυτα κομψά polo shirts σε κάθε χρώμα αλλά και pattern. Τα polo shirts μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της ανοιξιάτικης συλλογής μας, εξυπηρετώντας μας στο να δημιουργήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτό που θα δημιουργούσαμε με ένα crop top, tank top ή T-shirt.

Ο casual χαρακτήρας τους τα καθιστά την τέλεια επιλογή για casual chic εμφανίσεις ενώ μπορούμε με στιλίστική ασφάλεια να τα επιλέξουμε και τις ημέρες του Πάσχα δημιουργώντας έτσι ένα ισορροπημένο και stylish look που θα είναι άκρως ανοιξιάτικο και ιδανικό για κάθε περίσταση. Ένα outfit που θέλουμε να αντιγράψουμε το διήμερο του Πάσχα είναι εκείνο που επέλεξε η Κλέλια Ανδριολάτου και είδαμε σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε έναν απόλυτα girly spring τρόπο για να συνδυάσει το polo shirt της δημιουργώντας ένα σύνολο που αποπνέει ξεγνοιασιά, άνεση και θηλυκότητα. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να φορέσει ένα polo shirt σε σκούρα πράσινη απόχρωση με λευκές ρίγες το οποίο συνδύασε υπέροχα με mini πλισέ λευκή φούστα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με sneakers σε λευκό χρώμα με σκούρες πράσινες ρίγες.

Δες την εμφάνισή της

Κλέλια Ανδριολάτου | Το ανοιξιάτικο look της που θέλουμε να φορέσουμε το Πάσχα με το top που επικρατεί στα spring trends
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Get the look

Polo μπλούζα σε κανονική γραμμή, Tommy Hilfiger

Μπλούζα με γιακά από σύμμεικτο μοχέρ, H&M

Μπλούζα με γιακά polo rib, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ