Follow us

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα χαρίσουν στιλ στις εμφανίσεις μας την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα πιο stylish και κομψά ζευγάρια παπουτσιών τα βρήκαμε στην EXE SS'24 collection.

MissBloom TEAM
EXE Courtesy of EXE

Η κάθε νέα σεζόν που υποδεχόμαστε είναι εξίσου σημαντική για τη διάθεση μας όπως και για την γκαρνταρόμπα μας, δύο πράγματα τα οποία είναι αλληλένδετα. Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και βαδίζουμε προς το καλοκαίρι, εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν και στις δύο εποχές. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ρούχα της συλλογής μας αλλά και για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Αυτά είναι τα παπούτσια που θα χαρίσουν στιλ στις εμφανίσεις μας την άνοιξη και το καλοκαίρι

Exe SS24

Τα παπούτσια ιδιαίτερα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας όποια εποχή κι αν διανύουμε, καθώς είναι εκείνα τα οποία μπορούν να αναδείξουν με μεγάλη επιτυχία το σύνολο μας. Και καθώς αναμφίβολα επιθυμούμε να δημιουργούμε updated outfits τα οποία τα χαρακτηρίζει το στιλ και η κομψότητα, σημαντικό είναι να στρεφόμαστε στα brands τα οποία γνωρίζουμε πως πρόκειται να μας το προσφέρουν, όπως το brand EXE.

ΕΧΕ

Η νέα συλλογή της EXE για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 είναι πολύπλευρη και εντυπωσιακή ενώ δεν περιλαμβάνει μόνο υποδήματα αλλά και αξεσουάρ. Η νέα, άκρως girly collection αναδεικνύει ένα μωσαϊκό υφών και χρωμάτων, σχεδιασμένο να συμπληρώνει τις διαφορετικές εμπειρίες που μας προσφέρουν οι θερμότερες εποχές.

exe SS24
EXE SS24

Η νέα συλλογή της ΕΧΕ δίνει έμφαση στην υψηλή αισθητική ενώ μέσα από κάθε επιμελώς φιλοτεχνημένο κομμάτι μοιάζει σαν να ψιθυρίζει ιστορίες του ζεστού καλοκαιριού και της άνοιξης. Στη νέα καμπάνια του brand, θα ανακαλύψεις μια συλλογή που ενσαρκώνει το διαχρονικό στιλ, παραμένοντας όμως εντός trends – όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα.

EXE SS24

Η συλλογή της EXE για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 διαθέτει, μεταξύ άλλων, λαμπερά mules και εντυπωσιακά πέδιλα με χρυσές πινελιές τα οποία είναι αρμονικά φιλοτεχνημένα ώστε να αναδεικνύουν οποιοδήποτε outfit. Μία ακόμη elegant προσθήκη στις επιλογές της σειράς αποτελούν τα crochet slip-ons, καθώς συνδέουν τον διαχρονικό χαρακτήρα με τη σύγχρονη μόδα. Τα ιδιαίτερα αυτά παπούτσια είναι ιδανικά για εκείνες τις μέρες που απαιτούν μία εύκολη και γρήγορη μετάβαση για day to night looks.

ΕΧΕ
ΕΧΕ

Τέλος, η καμπάνια προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε τσάντες που ξεπερνούν τις τάσεις και γίνονται διαχρονικά κομμάτια σε κάθε ντουλάπα. H SS’24 συλλογή αποτελείται από ποικίλες υφές και σχέδια και στις τσάντες, οι οποίες βρίσκονται κυρίως σε γήινες αποχρώσεις που έρχονται σε ισορροπία με τις έντονες γραμμές και τα "δομημένα" και εντυπωσιακά handles.

ΕΧΕ

Η σειρά EXE Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 σε προσκαλεί να αγκαλιάσεις την εποχή με πνεύμα περιπέτειας και κομψότητας. Αυτά τα items δεν είναι απλά αξεσουάρ - αλλά η παρέα για κάθε ταξίδι που μπορεί να φέρει το καλοκαίρι σου.

www.tsakirismallas.gr

Instagram: @tsakirismallas @exe_shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr