Follow us

Το casual girly look της Μαριέττας Χρουσαλά με ένα τζιν παντελόνι είναι ιδανικό για εξορμήσεις στην εξοχή

Το casual look που θέλουμε να αντιγράψουμε τις ημέρες του Πάσχα

ΜΑΡΙΕΤΤΑ

Καθώς βρισκόμαστε στα μέσα της άνοιξης και έχουμε ήδη βγάλει τα staples κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας, και τα περισσότερα τα έχουμε ήδη φορέσει, μπορεί και με αρκετούς συνδυασμούς, αρχίζουμε να αναζητάμε εκείνα τα οποία θα μας χαρίσουν μία extra ανοιξιάτικη διάθεση και ένα διαφορετικό στιλ. Τα χρώματα και τα patterns είναι μία πολύ καλή επιλογή για να ανανεώσουμε το spring styling μας με δροσερό και ζωηρό τρόπο.

Η άνοιξη είναι η εποχή όπου αποχωριζόμαστε τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις στα ρούχα μας και αρχίζουμε να προτιμάμε τα έντονα και τα ζωηρά χρώματα και τα χαρούμενα και λουλουδάτα μοτίβα. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κάθε χρώματος της χρωματικής παλέτας είναι "in for spring" ενώ πολύ συχνά προτιμάμε και τις αποχρώσεις όπου μας προτείνονται ως color trends από τον κόσμο της μόδας και τις trendsetters.

Εάν επιλέξουμε να φορέσουμε nude και ανοιχτόχρωμες γήινες αποχρώσεις τότε με ευκολία θα δημιουργήσουμε ένα minimal spring look με elegant στοιχεία. Εάν από την άλλη επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα girly look, δεν είναι απαραίτητο να βασιστούμε μόνο στο είδος item που θα επιλέξουμε αλλά και στο χρώμα. Με τις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια είναι εύκολο να αναδέιξουμε την girly πλευρά μας υιοθετώντας ταυτόχρονα όποιο look ταιριάζει στην περίσταση ή το γούστο μας.

Τα ανοιξιάτικα κομμάτια μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσουμε girly και playful σύνολα ενώ τα έντονα χρώματα και οι αποχρώσεις - τάσεις μας χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη γκάμα στις επιλογές μας για spring looks γεμάτα θηλυκότητα. Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στο Beverly Hills απ' όπου και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε εμείς ξεχωρίσαμε το girly casual outfit της το οποίο είναι ιδανικό για τις πασχαλινές εξορμήσεις μας στη φύση αλλά και στην πόλη. Συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με T-shirt σε ροζ απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

T-shirt με ξεθωριασμένη όψη, Marks & Spencer

Mom Τζιν, Calvin Klein

Silver Line 2.0, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ