Follow us

Η Golden Collection θα γίνει μέρος του καλοκαιριού σου

Τα άνετα και στυλάτα Ugg σανδάλια που θα φοράς σε όλες τις εμφανίσεις σου!

MissBloom TEAM
UGG Courtesy of UGG

Για κάθε εποχή του χρόνου οι περισσότερες έχουμε στο μυαλό μας ποια είναι τα fashion items τα οποία πρόκειται να λειτουργήσουν ως "πασπαρτού" στις εμφανίσεις μας τόσο λόγω του στιλ που μας προσδίδουν όσο και λόγω της άνεσης και της πρακτικότητας. Αναμφίβολα τα παπούτσια που επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας ανά εποχή παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στη διαμόρφωση του στιλ μας όσο και στο πόσο άνετες και cozy αισθανόμαστε με το outfit μας. Την εποχή του χειμώνα όλα τα παραπάνω μπορεί να μας τα χαρίσει ένα ζευγάρι μπότες UGG. Οι αγαπημένες μας μπότες UGG εδώ και πολλά χρόνια μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ένα cozy feeling το οποίο με δυσκολία μπορούμε να αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο ζευγάρι παπούτσια.

Η Golden Collection θα γίνει μέρος του καλοκαιριού σου

Για τη σεζόν Καλοκαίρι 2024 το αγαπημένο μας brand που ξεκίνησε από τη νότια Καλιφόρνια και κατέκτησε όλο τον κόσμο με ένα στιλ που δεν αντιγράφεται αλλά προσαρμόζεται, προσαρμόστηκε για τις ανάγκες μας για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν. Η Golden Collection της UGG για την SS‘24 σεζόν είναι βασισμένη στο χαρακτηριστικό DNA του brand και μας προτρέπει να κάνουμε το βήμα προς την αυτοέκφραση και να μας εμπνεύσει για τις περιπέτειες της ζωής μας, όπως εμείς οι ίδιες τις ορίζουμε.

UGG

Η κλασική, πλέον, μπότα της UGG μεταμορφώνεται σε σανδάλι, με έξι τολμηρές παραλλαγές για να διαλέξεις ποια ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου, ενώ η "laidback" αισθητική της Καλιφόρνια, που έχει καθιερώσει το brand στο μυαλό μας, είναι εμφανής στην Golden Collection. Ουδέτερα αλλά έντονα χρώματα από υπεύθυνα προς το περιβάλλον υλικά, ιδανική εφαρμογή και σόλες EVA από ζαχαροκάλαμο, τα σανδάλια UGG είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να τα φοράμε από το πρωί έως το βράδυ δημιουργώντας με ευκολία ανέμελα και stylish looks.

UGG

Εάν επιθυμείς ένα ζευγάρι water friendly σανδάλια, τότε το GoldenGlow είναι το ζευγάρι που είναι ιδανικά για εσένα. Κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό και σόλα EVA και χάρη στην πλατφόρμα του και τη σωστή εφαρμογή του πρόκειται να προσφέρει σε κάθε βήμα σου αυτοπεποίθηση.

UGG

Το Goldenstar Clog από βελούδινο suede είναι το stylish πασπαρτού που χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Πέρα από το ότι ταιριάζει με κάθε σύνολο σου, χάρη στην ελαφριά του σόλα μπορείς να το φορέσεις από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες της ημέρας.

UGG

Αντίστοιχα το Goldencoast Clog αποτελεί την ανδρική εκδοχή του, αποτελώντας τον ορισμό της ολοκληρωμένης άνεσης που η UGG ξέρει να προσφέρει σε μία casual ανδρική εμφάνιση.

Το Goldenstar Hi Slide Sandal είναι μια ακόμη πασπαρτού επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Εξαιρετικά ελαφρύ, με πέλμα από αφρό διπλής πυκνότητας και το iconic δέσιμο UGG με ρυθμιζόμενη εφαρμογή, το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ό,τι ζητάς από μία πλατφόρμα.

UGG

Ακόμη μία βελούδινη suede επιλογή από τη νέα collection της UGG είναι τα Goldenstar Strap, με μαλακό υπόστρωμα από αφρώδες υλικό και ελαφριά εξωτερική σόλα, θα γίνει το ζευγάρι που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς. Τέλος, το Goldenstar Sandal, το πιο άνετο πολυτελές σανδάλι που έχεις φορέσει, είναι κατασκευασμένο από βελούδινο suede, φτιαγμένο από μαλακό αλλά και εξαιρετικά υποστηρικτικό υπόστρωμα και ελαφριά εξωτερική σόλα από ζαχαροκάλαμο EVA για να σου προσφέρει άνετες και κομψές stylish εμφανίσεις.

UGG

Με τα σανδάλια της Golden Collection από την UGG, ετοιμάσου να χαρείς τις ηλιόλουστες μέρες και βόλτες στις διακοπές σου!

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη στο UGG Store (τηλ. 211 10 88 163) επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UGG σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία είναι ο Όμιλος Φάις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ