Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα μας προτείνει πώς να φορέσουμε ένα leather jacket την άνοιξη

Το διαχρονικό πανωφόρι που μπορούμε να φορέσουμε με στιλ και την άνοιξη

Η Χριστίνα Μπόμπα μας προτείνει πώς να φορέσουμε ένα leather jacket την άνοιξη Instagram

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, οι περισσότερες από εμάς έχουμε στόχο να έχουμε μια γκαρνταρόμπα η οποία θα μας εξυπηρετεί έχοντας κομμάτια που μπορούν να φορεθούν και σε άλλες εποχές και σεζόν. Αυτά τα "πασπαρτού” κομμάτια της συλλογής μας είναι συνήθως τα διαχρονικά fashion items που όσες σεζόν κι αν περάσουν έχουν τη δυνατότητα να μας προσφέρουν ένα stylish look που είναι κατάλληλο για πολλές περιστάσεις.

Ένα leather jacket είναι ένα από τα κλασικά πανωφόρια που προτιμάμε σε πολλές εμφανίσεις μας το φθινόπωρο, τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη. Την κάθε εποχή επιλέγουμε διαφορετικά style combos για να συνδυάσουμε ένα leather jacket, combos που αντιπροσωπεύουν τη σεζόν την οποία διανύουμε και μας εξυπηρετούν πρακτικά αλλά και μας εκφράζουν στιλιστικά.

Την άνοιξη ένα leather jacket μπορούμε να το επιλέξουμε συνδυάζοντας το με ανάλαφρες φούστες, αέρινες παντελόνες αλλά και ανοιχτόχρωμα denim παντελόνια κάθε γραμμής. Το τελευταίο stylish combo επέλεξε και η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, εμπνέοντας μας για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε το leather jacket μας με στιλ.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα denim wide leg παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση και να το συνδυάσει με ένα leather jacket σε σκούρα πράσινη απόχρωση. Το casual look της ολοκλήρωσε με λευκά δερμάτινα sneakers και τσάντα ωμού με χρυσή αλυσίδα.

Δες την εμφάνισή της

Η Χριστίνα Μπόμπα μας προτείνει πώς να φορέσουμε ένα leather jacket την άνοιξη

Stylish combos για να φορέσεις ένα leather jacket

Σταματίνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ