Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμα της από τη Zara είναι αυτό που χρειάζεσαι για φέτος την άνοιξη

Το φόρεμα που θα επιλέξουμε σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση κατά την ανοιξιάτικη περίοδο

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμα της από τη Zara είναι αυτό που χρειάζεσαι για φέτος την άνοιξη Instagram

Κάποια από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι διαχρονικά και "πασπαρτού” δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να μπορούμε να τα φορέσουμε σε πολλές και διάφορες περιστάσεις ενώ άλλα είναι περισσότερο ιδιαίτερα και επιλέγουμε να τα φοράμε σε συγκεκριμένες περιστάσεις και events. Οι ιδιαίτερες αυτές περιστάσεις είναι εκείνες οι οποίες μπορεί να απαιτούν ένα συγκεκριμένο dress code ή είναι ένα event το οποίο μας εμπνέει να επιλέξουμε ένα διαφορετικό σύνολο από ότι θα επιλέγαμε σε άλλη περίσταση, τέτοια events μπορεί να είναι ένας γάμος, μία βραδινή έξοδος, ένα επίσημο δείπνο ή μία θεατρική παράσταση.

Το τι θα επιλέξουμε να φορέσουμε σε μία ιδιαίτερη περίσταση εξαρτάται αρχικά από την εποχή την οποία διανύουμε. Ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας που παίζει ρόλο είναι αναμφίβολα το στιλ και το γούστο μας, παρ' αυτά όμως υπάρχουν κάποιες επιλογές που μπορούν όποιο και εάν είναι το στιλ μας να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες και ταυτόχρονα πολύ καλοντυμένες. Ένα maxi φόρεμα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μία από τις πιο θηλυκές και ασφαλείς επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε για μία ιδιαίτερη περίσταση την εποχή της άνοιξης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα από τη Zara το οποίο μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε κάθε ιδιαίτερο event που μπορεί να προκύψει την εποχή της άνοιξης. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα maxi strapless μεσάτο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση από την ανοιξιάτικη συλλογή της Zara. Το φόρεμα της συνδύασε με pointy ψηλοτάκουνες γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το φόρεμα της από τη Zara είναι αυτό που χρειάζεσαι για φέτος την άνοιξη

Το φόρεμα από τη Zara

Ξεβαμμένο μεσάτο φόρεμα, Zara
Ξεβαμμένο μεσάτο φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ