Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με το top από τη Zara που χρειάζεται κάθε γυναίκα όλες τις εποχές του χρόνου

Το top που μπορούμε να φορέσουμε κυριολεκτικά σε κάθε περίσταση

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με το top από τη Zara που χρειάζεται κάθε γυναίκα όλες τις εποχές του χρόνου Instagram

Όποια κι αν είναι η εποχή που διανύουμε, πάντα χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα μας basic κομμάτια με τα οποία συνδυάζουμε τα πιο τολμηρά ή statement κομμάτια της συλλογής μας. Τα εν λόγω basic κομμάτια λειτουργούν ως πασπαρτού στις εμφανίσεις μας καθώς είναι εκείνα τα οποία αποτελούν τους "συνδετικούς κρίκους" των look μας. Ένα τέτοιο item θα λέγαμε αναμφίβολα πως είναι τα basic tops της γκαρνταρόμπας μας τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε μας εμφάνιση, είτε αυτά κάποιες φορές δεν φαίνονται είτε αποτελούν ένα από τα κύρια μέρη του συνόλου μας.

Τα tank tops συγκεκριμένα είναι τα tops τα οποία "χρειαζόμαστε" όλες τις εποχές του χρόνου. Το φθινόπωρο μπορούμε να τα συνδυάζουμε με blazers, cardigans ή jackets, τον χειμώνα να είναι εκείνα που θα επιλέξουμε σε μία βραδινή μας έξοδο ή σε μία πρωινή με ένα πουλόβερ ή cardigan ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι, η υψηλή θερμοκρασία μας επιβάλλει να επιλέγουμε κομμάτια τα οποία θα μας διατηρούν δροσερές, όπως και stylish.

Την εποχή της άνοιξης είναι που ξανά τα tank tops της συλλογής μας αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας καθώς τα συνδυάζουμε με άνεση με φούστες, βερμούδες και σορτς, παντελόνια αλλά και παντελόνες, χαρίζοντας μας στιλιστική ασφάλεια για ένα σίγουρα κομψό αποτέλεσμα, καθώς ταιριάζουν με τα πάντα.

Το απόλυτο "πασπαρτού" top επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, υπενθυμίζοντας μας τον σημαντικό ρόλο που παίζει το tank top στα σύνολα μας κάθε εποχή. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα tank top σε μαύρο χρώμα από τη Zara το οποίο συνδύασε με vinyl μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Tank tops to get the look

Top με σταυρωτή πλάτη, Zara

Πλεκτό top με τιράντες, Zara

Top halter, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ