Follow us

Η New Era δίνει παλμό στην καθημερινότητα σου με τη νέα της συλλογή

Η νέα συλλογή "Always On Side" της New Era σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση που απαιτεί η κάθε σου επιλογή

MissBloom TEAM
Η New Era δίνει παλμό στην καθημερινότητα σου με τη νέα της συλλογή Courtesy of New Era

Γνωρίζουμε καλά πως οι επιλογές μας είναι αυτές που μας καθορίζουν, οι επιλογές της καθημερινότητας μας, οι σκέψεις μας, οι συνήθειες μας, οι λέξεις μας, οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας, το πώς θα επιλέξουμε να εκφράσουμε την αυθεντική πλευρά μας, όλα είναι επιλογές τις οποίες διαλέγουμε ξανά και ξανά κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Η ζωή μας είναι οι επιλογές μας και ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνεις, επιλέγεις μία πλευρά, όσο για τη δική σου, υπάρχει κάποιος που δεν θα την εγκαταλείψει ποτέ.

Η New Era δίνει παλμό στην καθημερινότητα σου με τη νέα της συλλογή

Εμπνευσμένη από αυτό ακριβώς το σκεπτικό και τη φιλοσοφία, η New Era δημιούργησε τη νέα της συλλογή "Always On Side". Η συλλογή αντλεί έμπνευση από την καθημερινότητα σου, αφήνει στην άκρη το αναμενόμενο και επανερμηνεύει την κάθε ημέρα σου. Οι απλές χαρακτηριστικές γραμμές και τα χρώματα στα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα καπέλα της συλλογής σου χαρίζουν ένα casual sport chic look όπου και όπως εάν εκφράζεσαι. Χορός, μουσική, τραγούδι, skate, το μέσο είναι αδιάφορο, αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσεις τη δημιουργικότητά σου να λάμψει και την αλήθεια σου να βρει έναν τρόπο να βγει εκεί έξω.

New Era
New Era

Η νέα συλλογή "Always On Side" της New Era θα δώσει παλμό, χρώμα και αυθεντικότητα στην καθημερινότητά σου, ενώ σε μετατρέπει σε πηγή έμπνευσης για τους γύρω σου. Το να εμπνέεις αυτούς που βρίσκονται γύρω σου είναι κάτι το οποίο επιτυγχάνεις αφήνοντας τη δημιουργικότητα σου να λάμψει με στιλ, το δικό σου στιλ, το οποίο μπορείς να εκφράσεις ευκολότερα με την "Always On Side" συλλογή.

Η "Always On Side” συλλογή έχει πάρει την έμπνευση της από πέντε βασικά πρόσωπα, τον μουσικό και καλλιτέχνη Caviar, την καλλιτέχνιδα Geraldine,
τον χορευτή και χορογράφο Antoine, τον δημοσιογράφο Snake και τον γνωστό ποιητή Noah
. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει δώσει τη δική του ταυτότητα στη συλλογή εκφράζοντας την ξεχωριστή μοναδικότητα του και προτρέποντας και εσένα να κάνεις το ίδιο.

New Era

New Era

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr