Follow us

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε την τέλεια βαλίτσα για τα ταξίδια της- θα τη θέλεις κι εσύ!

Η Go Tech βαλίτσα της Carpisa κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης της Κλέλιας Ανδριολάτου και σίγουρα θα πάρει και τη δική σου.

MissBloom TEAM
Η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε την τέλεια βαλίτσα για τα ταξίδια της- θα τη θέλεις κι εσύ! NDP

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει σίγουρα την πιο cool αισθητική και μία πολύ ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα, στην οποία πάντα θα βρούμε κάτι που θέλουμε να δανειστούμε. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να σου δώσει μία ματιά στο προσωπικό στιλ και όσα έχει στην ντουλάπα της. Αυτή τη φορά, ωστόσο, την προσοχή μας κέντρισε με ένα διαφορετικό fashion item, που μπορεί να μην αποτελεί ένα σύνολο, όμως, ολοκληρώνει ένα look και χρησιμεύει όσο λίγα αξεσουάρ μπορούν. Ο λόγος για τη νέα Carpisa βαλίτσα της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ της την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πακετάροντας την πιο stylish βαλίτσα που έχουμε δει. Η Κλέλια Ανδριολάτου συνοδεύει τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: ''Φτιάχνω βαλίτσα γιατί έρχεται τριήμερο! Η δική μου GoTech… και στο πιο όμορφο χρώμα και στο τέλειο μέγεθος… και σε όλα τα καταστήματα @carpisaofficial #CarpisaGoTech #NewColor''.

Γιατί, όμως, την ξεχωρίζουμε; Το γεγονός πως έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης της fashion lover σίγουρα αποτελεί μία εγγύηση, αλλά η ποιότητα και το στιλ της βαλίτσας είναι αυτά που εξασφαλίζουν και τη δική μας ψήφο. Η Go Tech βαλίτσα του ιταλικού brand αξεσουάρ είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό με αποτέλεσμα να είναι αδιάβροχη και ανθεκτική σε φθορές.

Πέρα από αυτά, η Go Tech σειρά με αποσκευές έχει ποικιλία μεγεθών για να βρεις την ιδανική για εσένα, ενώ είναι εύκολη και στη χρήση αφού οι ρόδες περιστρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ευρύχωρη, εύκολη στη χρήση, ανθεκτική με υψηλής ποιότητας υλικά και το καλύτερο από όλα είναι πως η Go Tech σειρά βαλιτσών της Carpisa έχει πολύ στιλ και προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στις πιο hot αποχρώσεις. Μπορείς να βρεις τη μωβ βαλίτσα, που επέλεξε η Κλέλια Ανδριολάτου, παρακάτω.

Με την Carpisa Go Tech βαλίτσα θα είσαι έτοιμη για το επόμενο ταξίδι σου.

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρήκε την τέλεια βαλίτσα για τα ταξίδια της- θα τη θέλεις κι εσύ!
Βαλίτσα Go Tech, Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ