Έφτασε η εποχή για να φορέσουμε ολόσωμα σορτς | Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει έναν κομψό τρόπο

Το lynne ολόσωμο σορτς που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε εστιάσει στο καλοκαιρινό ντύσιμο αυτές τις ημέρες μετά την άνοδο της θερμοκρασίας. Οι Ελληνίδες celebrities έχουν αλλάξει τις γκαρνταρόμπες τους και πλέον εμφανίζονται τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στα social media με άκρως καλοκαιρινά σύνολα. Μίνι co-ords, φλοράλ και πολύχρωμα looks, πέδιλα και ψάθινα/crochet αξεσουάρ είναι τα μόνα που βλέπουμε στις αναρτήσεις τους. Έτσι, συγκεντρώνουμε μεγάλη στιλιστική έμπνευση για τα καλοκαιρινά σύνολά μας αλλά και όσα θα φορέσουμε φέτος. Ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε την Κατερίνα Καινούργιου με ένα fashion item, που δεν θα χορτάσουμε να φοράμε αυτή τη σεζόν.

Η stylish καλοκαιρινή πρόταση της Κατερίνας Καινούργιου για να είσαι κομψή και άνετη όλο το καλοκαίρι

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις τάσεις και επιλέγει πάντα τις πιο θηλυκές, σέξι και πολύχρωμες. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις πως η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Super Katerina'' λατρεύει όσο τίποτα άλλο τα girly looks. Ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε ένα σύνολο λίγο πιο διαφορετικό από όσα συνήθως φοράει.

Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο τα έντονα χρώματα και τις μίνι φούστες της για ένα ολόσωμο σορτς, το οποίο μαγνήτισε το βλέμμα μας. Όπως θα δεις και στην παρακάτω ανάρτηση, πρόκειται για ένα ολόσωμο κοντό playsuit, το οποίο έχει την ευέλικτη μαύρη απόχρωση. Έχει κανονική εφαρμογή, που σημαίνει πως θα είναι άνετο χωρίς να νιώθεις δυσφορία τις ημέρες που η θερμοκρασία θα σκαρφαλώνει σε υψηλά επίπεδα. Φέρει μία ζώνη στη μέση, που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα, ενώ τα χρυσά κουμπιά και ο έντονος γιακάς προσθέτει πολλούς στιλιστικούς πόντους στο σχέδιο.

Το ολόσωμο playsuit ή αλλιώς το ολόσωμο σορτς ανήκει στη νέα συλλογή της Lynne και θα το βρεις παρακάτω. Είναι κομψό, άνετο και ευέλικτο για να το φοράς σε κάθε περίσταση συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ.


Ολόσωμο σορτς με γιακά και ζώνη, Lynne