Follow us

Η Hailey Bieber το έκανε ξανά | Το φόρεμα που θα θέλεις σαν τρελή να φορέσεις

Σου βρήκαμε 4 εναλλακτικές προτάσεις για να υιοθετήσεις το πιο hot look.

Hailey Bieber Splash/Ideal Images

Το κοστούμι και το κλασικό ταγέρ έχουν συνδεθεί με το power dressing. Είναι συνώνυμα της επιβλητικότητας, της κομψότητας και του δυναμισμού, αφού αποτελούνται από κομμάτια, που αρχικά είχαν αρσενική ταυτότητα. Χάρη σε κάποιες εμβληματικές παρουσίες και δημιουργικά μυαλά αυτά τα fashion items κατέληξαν στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και έκτοτε στο καθημερινό ντύσιμο του γραφείου αλλά και των εξόδων. Ωστόσο, αυτά τα δύο σύνολα έχουν κάτι κοινό, που δεν είναι άλλο από το blazer. Πρόκειται για το κομμάτι κλειδί, που δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, είτε αυτή είναι γυναικεία είτε ανδρική. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα fashion items και δίνει το παρών σε κάθε εποχή και σεζόν ανεξάρτητα από τις τάσεις. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, από το φόρεμα και κάθε είδους παντελονιού μέχρι τη φούστα. Αν δεν το πιστεύεις, τότε πήγαινε στη ντουλάπα σου και προσπάθησε να βρεις ένα ρούχο με το οποίο δεν ταιριάζει το blazer... Θα δυσκολευτείς αρκετα! Το blazer ένα από τα must haves και για αυτό δεν λείπει από τις εμφανίσεις των ιερειών του στιλ και πιο συγκεκριμένα από της trendsetter Hailey Bieber.

Το look της Hailey Bieber που έχουμε ερωτευτεί

Η Hailey Bieber έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν την αγάπη της για τα καλοραμμμένα oversized blazers, καθώς δεν λείπουν από καμία της εμφάνιση στο street style της. Σε αυτή οφείλουμε και τον style combo του blazer με φόρμες, ένας συνδυασμός που αναβαθμίζει πλήρως το athleisure ντύσιμο. Τα φοράει με crop tops, πάνω από φορέματα, με loose τζιν αλλά και κοντά σορτσάκια, ενώ ανάμεσα στις κρεμάστρες της θα βρεις αμέτρητα σχέδια blazers.

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Παρ' όλα αυτά η τελευταία της εμφάνιση με ένα ιδιαίτερο blazer είναι αυτή, που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Το blazer είχε φορεθεί σαν φόρεμα και εμείς δεν βλέπουμε τη στιγμή να αντιγράψουμε το look της. Αποτελεί ένα δυναμικό κομμάτι, το οποίο θα αναβθαμίσει κάθε βραδινή σου έξοδο, όπως επίσης και επίσημη. Έχει την ίδια κομψότητα, διαχρονικότητα και φινέτσα με την κλασική εκδοχή του, ωστόσο, είναι ακόμα πιο θηλυκό και επιβλητικό ως φόρεμα. Η Hailey Bieber επέλεξε ένα blazer-dress με φαρδιά εκκεντρική ζώνη, που τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα και προσφέρει glamorous διάθεση στο look.

Loading...

Editor's Choice

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 προτάσεις από το Zara για να υιοθετήσεις το look της Hailey Bieber και να αναβαθμίσεις το δικό σου.

Φόρεμα τύπου μπλέιζερ με ρίγες, Zara

Φόρεμα τύπου μπλέιζερ και cut-out στην πλάτη, Zara

Σατινέ φόρεμα τύπου μπλέιζερ, Zara

Φόρεμα τύπου μπλέιζερ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ