Follow us

Θέλεις να έχεις πάντα προσεγμένο στιλ; | 10 κομμάτια από το Toi & Moi για να πετύχεις τον στόχο σου

Φορέματα, παντελόνια και πουκάμισα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα σύνολα.

street style Pixel Formula

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να ενθουσιάσει περισσότερο τις fashionistas από τις νέες συλλογές που κυκλοφορούν τα brands, όταν ξεκινά μία νέα σεζόν. Ακριβώς όπως αυτή την περίοδο που έχουμε υποδεχτεί το φθινόπωρο και αναζητούμε τα ρούχα που θα μας βοηθήσουμε να δημιουργήσουμε μία προσεγμένη και καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Για να σε βοηθήσουμε, επισκεφτήκαμε το e-shop του ελληνικού brand, Toi & Moi και ξεχωρίσαμε δέκα κομμάτια που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, αλλά και τρεις χρήσιμες στιλιτικές συμβουλές που ακολουθούν οι γυναίκες με στιλ.

Τρία styling tips που ακολουθούν οι γυναίκες με στιλ

Δημιούργησε τη δική σου "στολή”

Κάθε γυναίκα έχει κάποια συγκεκριμένα ρούχα, κάποιες γραμμές ή αποχρώσεις με τα οποία νιώθει πολύ άνετα κάθε φορά που επιλέγει να τα φορά. Επίσης, κάθε γυναίκα με στιλ έχει δημιουργήσει το δικό της go to σύνολο, δηλαδή εκείνο τον συνδυασμό που φορά κάθε φορά που θέλει να νιώσει άνεση και αυτοπεποίθηση. Ακριβώς αυτό αξίζει να κάνεις και εσύ. Βρες τα ρούχα που σου ταιριάζουν και δημιούργησε τη δική σου "στολή”.

Υφάσματα

Τα υφάσματα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να προσέξεις εάν θέλεις τα σύνολα σου να φαίνονται περιποιημένα και να αποπνέουν πολυτέλεια. Προτίμησε ρούχα από βαμβάκι, μετάξι ή κασμίρ και μη ξεχνάς να διαβάζεις πάντα την ετικέτα που σε συμβουλεύει για το πως να περιποιηθείς τα ρούχα σου στο πλύσιμο ή το σίδερο. Εξίσου σημαντικό είναι και το σιδέρωμα, αφού ένα ρούχο με τσακίσεις δεν φαίνεται όσο κομψό είναι στην πραγματικότητα.

Αναβάθμισε τα basic κομμάτια της συλλογής σου

Για παράδειγμα, εάν σου αρέσουν οι ψηλόμεσες παντελόνες, φέτος το φθινόπωρο προτίμησε να επενδύσεις σε μία με έντονο χρώμα όπως το κόκκινο. Τα έντονα χρώματα συνδυάζονται πιο εύκολα από ό,τι πιστεύεις με άλλες αποχρώσεις και είναι μία μη αναμενόμενη επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν παντελόνια. Πρακτικά και ευκολοφόρετα, κατέχουν μια σταθερή θέση στη ντουλάπα σου, ωστόσο μπορείς να εξελίξεις το στιλ σου, αγοράζοντας μία γραμμή που δεν είχες μέχρι σήμερα στη συλλογή σου.

Τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

Ankle length παντελόνι Toi & Moi

Μπλούζα με άνοιγμα μπροστά Toi & Moi

Πλεκτή μπλούζα V-λαιμόκοψη Toi & Moi

Animal print φούστα ντραπέ Toi & Moi

Animal print πουκάμισο Toi & Moi

Εμπριμέ μίνι φόρεμα Toi & Moi

Σεμιζιέ φόρεμα όψη denim Toi & Moi

Ριμπ κοντομάνικο τοπ Toi & Moi

Τζιν ψηλόμεσο fold up Toi & Moi

Ψηλόμεση παντελόνα Toi & Moi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ