Follow us

Διαχρονικά ρολόγια, πολύτιμοι θησαυροί από τη Rolex

Τα νέα μοντέλα του luxury watch brand για το 2021.

.rolex. Courtesy of Rolex

"Κάθε Rolex έχει μια ιστορία να διηγηθεί", διαβάζει κανείς στη σελίδα της εταιρείας που φιλοξενεί real life μαρτυρίες, και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτές οι ιστορίες έρχονται από ανθρώπους που γνώρισαν την καταξίωση. Παγκόσμιοι πρωταθλητές, κορυφαία ορειβάτες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες που συχνά χρειάστηκε να προσπεράσουν απίθανα εμπόδια και να εργαστούν σκληρά για να φτάσουν στην κορυφή, έχουν μία και μοναδική επιλογή στο ρολόι που επιλέγουν να φορούν: το Rolex.

Συνώνυμα της διαχρονικής πολυτέλειας, αριστουργήματα σχεδιασμού και υποδείγματα εξαιρετικής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, τα Rolex δεν χρειάζονται την επεξήγηση "ρολόι" για να καταλάβει κανείς γιατί μιλάμε. Μιλάμε για πολύτιμους θησαυρούς, που ο καθένας ονειρεύεται να βάλει στην προσωπική του συλλογή. Τα Rolex είναι η κορυφαία επένδυση σε αξεσουάρ, η καλύτερη επιλογή για κάθε πιθανή ανάγκη κι επιθυμία, είναι τα "τρόπαια" της επιτυχίας.

Με εμπειρία στη κατασκευή ρολογιών που μετρά περισσότερο από έναν αιώνα, η Rolex δεν σταματά να συναρπάζει με τα σχέδια που προτείνει κάθε χρονιά, και για το 2021 φέρνει νέα μοναδικά σχέδια, για γυναίκες κι άντρες. Masculine styles (όπως η σειρά Explorer κι Explorer II) και ladylike styles (όπως τα νέα μοντέλα Day- Date 36 και Lady Datejust) συνυπάρχουν στη νέα συλλογή, ωστόσο τα σχέδια μπορούν να φορεθούν από όποιον το επιθυμεί ανεξαρτήτου φύλου. Η υπεροχή ενός ρολογιού Rolex και η μοναδική του κομψότητα και πρακτικότητα γίνεται ελκυστική για κάθε άτομο που λαχταρά και επιδιώκει στη ζωή του τη διαχρονικότητα, την ανώτερη ποιότητα και τη φινέτσα.

Γνωρίστε τα νέα σχέδια Rolex:

Explorer 36 & Explorer II: οι πολύτιμοι αρωγοί της περιπέτειας

Διαχρονικά ρολόγια, πολύτιμοι θησαυροί από τη Rolex

Explorer 36


To Rolex Explorer γεννήθηκε στην κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, και είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας με θρυλικούς ορειβάτες. Μέσα στα χρόνια έχει υποστεί τεχνικές βελτιώσεις που το καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό και ευανάγνωστο στο σκοτάδι, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των εξερευνητών. Γίνεται βασικός εξοπλισμός για αποστολές σε μέρη που επικρατούν ακραίες συνθήκες, όπως οι κορυφές των οροσειρών, τα βάθη των σπηλαίων, το ψύχος της Ανταρκτικής ή η αποπνικτική ζέστη των ηφαιστείων, εκεί δηλαδή που ο χρόνος είναι το κλειδί για την επιβίωση.

Τα ρολόγια της σειράς Explorer ανήκουν στα εμβληματικά σχέδια του brand και αυτή τη χρονιά, το Oyster Perpetual Explorer, με κάσα διαμέτρου 36mm, παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε έκδοση Rolesor - από κίτρινο χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel- ένα στιλ που συνδυάζει άψογα δυναμική και κομψότητα.

.rolex.

Explorer ΙΙ

Το Oyster Perpetual Explorer II παρουσιάζεται με επανασχεδιασμένη κάσα διαμέτρου 42mm. Φοράει μπρασελέ από ατσάλι Oystersteel, ένα μοναδικό κράμα - αποκλειστικότητα της Rolex - που προσφέρει ασύγκριτη ανθεκτικότητα καθώς και λάμψη στο ρολόι. Η χαρακτηριστική στεφάνη με χαραγμένη 24ωρη απεικόνιση της ώρας, ευδιάκριτη και εξαιρετικά ανθεκτική στη διάβρωση, παραμένει το βασικό χαρακτηριστικό του Οyster Perpetual Explorer II.

Exclusive: νέα καντράν με μοναδικά σχέδια

Το καντράν είναι η "βιτρίνα" για κάθε ρολόι. Τα καντράν στα ρολόγια της Rolex λάμπουν καθώς το φως αντανακλάται στην επιφάνειά τους, κι αυτό χάρη στην εξαιρετική τεχνογνωσία των εργαστηρίων της Rolex που εξασφαλίζουν τα υλικά τους από μοναδικές πηγές ενέργειας από τα βάθη της Γης και το ηλιακό σύστημα.

.rolex.

Datejust 36 με μοτίβο από φύλλο φοίνικα

Τα νέα καντράν της σειράς Oyster Perpetual Datejust 36 συστήνουν δυο νέα αποκλειστικά σχέδια: το μοτίβο από φύλλο φοίνικα εμπνευσμένο από τα τροπικά δάση και το μοτίβο με ραβδώσεις, κλασικό στην αισθητική της Rolex. Για τα νέα καντράν, η Rolex χρησιμοποιεί χαλκό, ψευδάργυρο, νικέλιο, χρώμιο, τιτάνιο και πυρίτιο, με χρώματα πράσινο της ελιάς, ασήμι και χρυσό. Είναι κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες επεξεργασίες για τη δημιουργία έντονων μεταλλικών χρωμάτων.

.rolex.

Datejust 36 με μοτίβο από ραβδώσεις

Το νέο Oyster Perpetual Cosmograph Daytona παρουσιάζεται σε 3 εκδοχές από κίτρινο, λευκό και Everose χρυσό 18κ. με κάσα διαμέτρου 40mm. Και οι τρεις καινοτομούν με τα νέα καντράν από μετεωρίτη, που είναι εμπνευσμένα από το ταξίδι ενός αστεροειδή στον χρόνο και στον χώρο. Η Rolex διαλέγει τον μεταλλικό μετεωρίτη με αυστηρά αισθητικά κριτήρια: κάθε θραύσμα που επιλέγεται, έχει μια μοναδική εσωτερική σύσταση που κάνει κάθε καντράν Cosmograph Daytona με μετεωρίτη μοναδικό στο είδος του.

.rolex.

Cosmograph Daytona

H λάμψη των διαμαντιών: ο έρωτας κάθε γυναίκας

"Diamonds are forever" τραγουδούσε η Shirley Bassey για το soundtrack του "James Bond: Goldfinger", κι ουδείς αμφισβήτησε ποτέ αυτή την αλήθεια. Για τη δημιουργία των διαμαντιών στα βάθη τη Γης απαιτούνται δισεκατομμύρια χρόνια και η άγρια ομορφιά τους αναδεικνύεται από τις έδρες που δημιουργούν αντανακλάσεις στον πολύτιμο λίθο.

Τα πολύτιμα διαμάντια είχαν πάντα μια θέση στις συλλογές της Rolex, και οι γεμολόγοι και τεχνίτες της συνεργάζονται αρμονικά για την επιλογή κορυφαίας ποιότητας λίθων και την τοποθέτησή τους στο καντράν, τη στεφάνη, στην κάσα και στο μπρασελέ των μοντέλων της, ώστε να αναδεικνύεται σωστά η λάμψη τους. Η λεπτομερής αυτή διαδικασία έχει τελειοποιηθεί με το πέρασμα των χρόνων και είναι η ίδια διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε φορά στη διακόσμηση των νέων μοντέλων Day-Date 36 και Lady Datejust.

.rolex.

Rolex Day- Date 36


Για το 2021, οι τρεις νέες εκδοχές του Oyster Perpetual Day-Date 36 διαθέτουν ωροδείκτες και δερμάτινα λουράκια με ασορτί χρώματα: κοραλί χρώμα στην εκδοχή του κίτρινου χρυσού 18κ , τιρκουάζ χρώμα στην εκδοχή του λευκού χρυσού 18κ και κόκκινο χρώμα Βουργουνδίας στην εκδοχή του Everose χρυσού 18κ. Και τα τρία μοντέλα Day-Date 36 είναι διακοσμημένα με διαμάντια.

Το νέο Oyster Perpetual Lady - Datejust είναι διακοσμημένο με 1.089 διαμάντια στην κάσα, στη στεφάνη, στο καντράν και στο President μπρασελέ, που το καθιστούν ένα μοναδικό ρολόι με εκτυφλωτική λάμψη ιδανικό για λεπτούς γυναικείους καρπούς.

rolex

Lady - Datejust

www.rolex.com

Πηγή: harpersbazaar.gr

Rolex Oyster Perpetual DAY-DATE 36 (κοραλί).

Rolex Oyster Perpetual DAY-DATE 36 (κόκκινο Βουργουνδίας).

Rolex Oyster Perpetual LADY-DATEJUST.

Rolex Oyster Perpetual EXPLORER.

Rolex Oyster Perpetual EXPLORER II.

Rolex Oyster Perpetual DAY-DATE 36 (τιρκουάζ).

Rolex Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA (λευκό).

Rolex Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA (Ροζ χρυσό 18Κ).

Rolex Oyster Perpetual COSMOGRAPH DAYTONA (κίτρινο).

Rolex Oyster Perpetual DATEJUST 36 (μοτίβο φοίνικας).

Rolex Oyster Perpetual DATEJUST 36 (μοτίβο με ραβδώσεις).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ