Υλικά
4 κουταλιές σούπας φυστικέλαιο
600 γρ. udon νούντλς
500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 ξερό κρεμμύδι
1 κουταλιά γλυκού πάστα σκόρδου
1/2 κινέζικο λάχανο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
2 καρότα κομμένα σε 4 διαγώνια κομμάτια, τα οποία κόβουμε σε λωρίδες
200γρ. φύτρες φασολιού
1 κουταλιά γλυκού άμυλο ταπιόκας διαλυμένο σε λίγο νερό
Για τη σάλτσα:
4 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές σούπας σάλτσα στρειδιού
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας σάκε
1 κουταλιά γλυκού mirin
1 κουταλιά γλυκού λάδι τσίλι
Για το γαρνίρισμα:
2 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε λεπτά διαγώνια κομμάτια
2 φύλλα nori κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 κουταλιά σούπας μαύρο σουσάμι
50 γρ. ψιλοκομμένη πίκλα τζίντζερ