Η μαγική χασιέντα στο ιστορικό κέντρο, το all day Gallery-Bar-Art-Food The Sowl γιόρτασε την έναρξη του καλοκαιριού στην μεξικάνικη αυλή του με νέες γεύσεις από την Taqueria του και signature cocktails από το mixology Lab του.
Εδώ και καιρό έχει φέρει στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών στο Θησείο το ραφιναρισμένο λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο, που έλειπε από την πόλη. Μετατρέποντας το κτίριο των στάβλων του Όθωνα σε μια μεξικάνικη χασιέντα, ο πολυχώρος The Sowl -Gallery-Bar-Art-Food- προσεγγίζει έναν καινούριο τρόπο ζωής και ποιοτικής διασκέδασης για όλες τις αισθήσεις.
Την Πέμπτη 25 Μαΐου, η Αλεξάνδρα Δράκου, με τους συνδημιουργούς του The Sowl Γιάννη Μωράκη της JKM Group και Γιώργο Μελισσάρη, υποδέχθηκε φίλους, εκπροσώπους των social media και των Media, και style influencers, όπως η ίδια, στο patio, την εσωτερική αυλή του πολυχώρου για να δοκιμάσουν το New Summer Food Menu και της ανανεωμένης Cocktail List.
Τα ξεχωριστά πιάτα που εμπνεύστηκε από την Κεντρική και Νότια Αμερική ο chef Δημήτρης Κανατάς για το νέο Dinning menu της Taqueria, αποδείχθηκαν όσο εξωτικά ανέμεναν και οι λιγότερο υποψιασμένοι και τα timelines πήραν μια γενναία γεύση από fajitas κοτόπουλου με πικάντικο ρύζι, ζεστές tortillas και απίθανα pico de gallo και guacamole, quesadilla κοτόπουλου με πιπεριές και cheddar με sour cream and guacamole, τραγανά nachos και την πιο αναπάντεχη σαλάτα από σπανάκι baby, ρόκα, jamon, μαριναρισμένες φράουλες και μύρτιλα μεταξύ άλλων.
Αλλά, εκείνα που άφησαν τις πιο δυνατές εντυπώσεις ήταν το ψητό καλαμπόκι με sour cream, τυρί manchego και καπνιστή πάπρικα και το γεμάτο αντιθέσεις πικάντικο panko bread καβουριού.
Πασπαλισμένα με κανέλα και ζάχαρη, ζεστά churros βούτηξαν σε sauce από σοκολάτα με chili και παγωτό κανέλα και τα κουτάλια βυθίστηκαν στην Tres leches πουτίγκα ταπιόκας με sauce φράουλας, φρέσκια βανίλια και παγωτό γιαούρτι στο πιο γλυκό και ταξιδιάρικο φινάλε.
Το live chat μεταξύ των προσκεκλημένων για την τέχνη, την μόδα, την καλή μουσική, την απαιτητική γεύση, όσα δηλαδή συνδυάζει το πνεύμα του The Sowl κορυφώθηκε με premium cocktails από την καινούρια λίστα. Βασικοί εκπροσώποι της cocktail list: το Domi sling -blend από εκλεκτά ρούμια με σιρόπι falernum να δίνει extra νότα Καραϊβικής, το Lagrima de Peru -το δάκρυ του Περού με pisco acholado, πιπεριές jalapenos και στα χείλη του ποτηριού χαρουπόμελο με καπνιστό αλάτι και κουρκουμά και το γλυκό Hacienda passion - Μαστίχα Μ Dry- γαρνιρισμένο με το έμβλημα του πολυχώρου, μια κουκουβάγια ζαχαρόπαστα!
Ήδη διάσημο από τα Cocktailers party και τα επιλεγμένα dj sets του, ο πολυχώρος The Sowl, που του αρέσει να συνδυάζει καινούριες τάσεις με αγαπημένες συνήθειες, ο μόνος που διαθέτει δικό του κελάρι, φιλοξενεί στην ανακαινισμένη Gallery εικαστικές εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών και παρουσιάσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ οι πολλαπλοί διαμορφωμένοι χώροι του (αίθουσα προβολών, Pop-Up Store κ.ά.) προσφέρονται για πολιτιστικές και εταιρικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά δρώμενα.
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του ανανέωσης το The Sowl ταξιδεύει τα βράδια σας με μοναδικά events που θα βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα και τα social media.
Τις Κυριακές η cosy αυλή της μαγικής χασιέντας σερβίρει brunch 12-18 μ.μ.
The Sowl: Ηρακλειδών 10, Θησείο, T.K 11851,
info@thesowl.com – events@thesowl.com
www.thesowl.com, 2103450003
Follow The Sowl
@facebook.com/pg/thesowlthiseio
2.KYN_8728
4.KYN_8739
Αλεξάνδρα Δράκου
Έλενα Γαλίφα, Δημήτρης Τσακούμης, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα
Αλεξάνδρα Δράκου, Εβίτα Καπιτζόγλου
Σύλβια Ιωάννου, Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες από την εταιρεία Outstand Communications
Crispy nachos with sour cream and guacamole
Τα signature cocktails της βραδιάς Domi sling, Lagrima de Peru και Hacienda passion
Salad with mixed spinach baby leaves, arugula, marinated strawberries, blueberries, croutons, raisins, jamon, almonds and xeres vinegar vinaigrette
32.KYN_8772
Chicken fajitas with spicy rice, sour cream, pico de gallo, guacamole and warm tortillas
Tres leches tapioca pudding with fresh strawberry sauce flavored with fresh vanilla and yogurt ice cream
Warm churros with cinnamon and sugar, accompanied by chili flavored chocolate sauce and cinnamon ice cream