Βρήκαμε ποιο συστατικό θα ανεβάσει τα φαγητά σου σε άλλο επίπεδο

Μπορείς να το συνδυάσεις είτε είναι χορτοφαγικά, είτε είναι θαλασσινά, είτε είναι κρέας πιάτα

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΚΟΥΒΑΤΣΗ

Βρισκόμαστε αισίως στα μέσα του Νοέμβρη και ήδη όλοι έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα. Χριστούγεννα σημαίνουν στολισμός, παιδικές φωνές και φαγητό, πολύ φαγητό. Γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ, μιας και σου βρήκαμε το συστατικό που θα πάει τα φαγητά σου σε άλλο επίπεδο.

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η ριγανάτη σάλτσα μαγειρικής “Cook at Home”, την οποία βρίσκεις στα ράφια των super market, σε καταστήματα με delicatessen προϊόντα και σε επιλεγμένα κρεοπωλεία.. Σου υποσχόμαστε πως αυτή η σάλτσα θα αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις τόσο στις γιορτές, όσο και κάθε μέρα, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ένα σπιτικό γεύμα σε πολύ σύντομο χρόνο.

Η ριγανάτη σάλτσα μαγειρικής “Cook at Home” θα σε μαγέψει με το άρωμά της, μιας και φτιάχνεται με αγνά υλικά, δεν περιέχει συντηρητικά ενώ η φανταστική της γεύση οφείλεται στην ελληνική ρίγανη, που καλλιεργείται στην Βόρεια Ελλάδα. Η "αρχόντισσα" ρίγανη της δίνει ένα μεσογειακό χαρακτήρα ενώ η οξύτητα του λεμονιού, προσφέρει την απαραίτητη γευστική ένταση. Τα δύο αυτά συστατικά συμπληρώνουν, το λευκό κρασί και τα μπαχαρικά, για πιο λαχταριστό αποτέλεσμα.

Η σάλτσα ταιριάζει με χοιρινό, με κοτόπουλο, με λαχανικά για χορτοφαγικά πιάτα και με ψάρια που μαγειρεύονται στο φούρνο. Και αν δεν μας πιστεύεις δοκίμασε κάποιες από τις τέσσερις συνταγές που θα βρεις παρακάτω και θα μας ευχαριστείς μετά!