Υλικά για τις τηγανίτες με γλυκοπατάτα και γουακαμόλε.
3 γλυκοπατάτες χωρίς τη φλούδα ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα αλεύρι
1 κουταλιάκαπνιστή πάπρικα
1 κουταλιά πιπέρι καγιέν
1 κουταλιά σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά αλάτι
1 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Για το γουακαμόλε:
2 αβοκάντο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι
1/4 κόκκινο κρεμμύδι
10 τοματίνια
Αλάτι
1/3 της κούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr