Υλικά
2 χοντρά έτοιμα φύλλα (χωριάτικο ή σφολιάτα)
150 γρ. φέτα πικάντικη τριμμένη
100 γρ. κασέρι τριμμένο
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κ.γλ. ξερό
ελαιόλαδο για το τηγάνι
πιπέρι
Εύκολα, γρήγορα και απλά.
2 χοντρά έτοιμα φύλλα (χωριάτικο ή σφολιάτα)
150 γρ. φέτα πικάντικη τριμμένη
100 γρ. κασέρι τριμμένο
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κ.γλ. ξερό
ελαιόλαδο για το τηγάνι
πιπέρι