Τούρτα σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και καραμελωμένα ποπ κορν

Κανείς δεν θα πιστεύει ότι χρειάστηκες μονο 5 υλικά

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Περπατώντας στους διαδρόμους του Marks & Spencer Food ανακάλυψα στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή αυτά τα καραμελωμένα ποπ κορν με έξτρα σοκολάτα από πάνω! Και έτσι κάπως θυμήθηκα την πιο ωραία τούρτα που είχα φάει στο Λονδίνο τα περασμένα Χριστούγεννα! Τα έβαλα στο καλάθι κατευθείαν και αμέσως μετά κατευθήνθηκα προς την αγαπημένη μου αλμυρή καραμέλα γάλακτος και βέβαια το μείγμα για Chocolate Fudge Cake Mix!

Υλικά

  • 1 συσκευασία Chocolate Fudge Cake Mix Marks & Spencer Food
  • 2 αυγά
  • 125 ml κρύο νερό
  • 50 ml vegetable oil
  • 1 συσκευασία Salted Caramel Sauce Marks & Spencer Food
  • 1 συσκευασία Καραμελωμένα Pop Corn Marks & Spencer Food
Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
  • Αδειάζουμε το μείγμα του Chocolate Fudge Cake Mix σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα αυγά, το νερό και το λάδι.
  • Ανακατεύουμε καλά
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο βουτυρωμένα και αλευρωμένα ταψάκια και ψήνουμε στις αντιστάσεις με αέρα, στη μεσαία θέση για 20 λεπτά.
  • Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Για το στήσιμο της τούρτας, καλύπτουμε κάθε παντεσπάνι με αλμυρή καραμέλα γάλακτος, βάζουμε το ένα πάνω από το άλλο και διακοσμούμε με τα ποπ κορν.

Tip: Προαιρετικά μπορείς να διακοσμήσεις και με φρέσκα βατόμουρα!

Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μέρος στο νέο μας διαγωνισμό και να κερδίσεις ένα από τα τρία καλάθια των Marks & Spencer Food με γευστικές εκπλήξεις.