Στην λογική του «δεν πετάμε τίποτα» μια υπέροχη συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Η συγκεκριμένη τούρτα βγάζει 10 μερίδες ενώ σύμφωνα με τη συνταγή, θα χρειαστείτε 30 λεπτά προετοιμασίας και 3 ώρες αναμονής στο ψυγείο, που όμως αξίζουν τον κόπο με το παραπάνω.
Πάμε να τη φτιάξουμε
Υλικά
- 350 γρ. μελομακάρονα (καθαρισμένα από το καρύδι που έχουν πάνω)
- 350 γρ. κουβερτούρα με 66%-70% κακάο
- 50 γρ. μέλι
- 2 κ.γ. κανέλα
- 350 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
- κακάο ή κανέλα για πασπάλισμα