Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Πηγή: coolartisan.net
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
20 κουταλιές του γλυκού πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση
Απλώνουμε τη σφολιάτα πάνω σε μια λαδόκολλα.
Με το κουπάτ σε σχήμα καρδιάς κόβεις τα κομμάτια.
Αφαιρείς τη σφολιάτα που περισσεύει και μεταφέρεις τις καρδιές σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 7 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Απλώνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα πάνω σε μια καρδιά και στη συνέχεια τοποθετούμε από πάνω ακόμα μια καρδιά, σαν να κάνουμε τοστ.
Στερεώνουμε στο κέντρο τα sticks των cake pops και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
Εγώ τα στερέωσα σε φελιζόλ για να είναι πιο εντυπωσιακά.