Τι τρώμε στη νηστεία;

Τρεις συνταγές θαλασσινών σε άπταιστη γαλλική από τον ταλαντούχο σεφ Olivier Campanha απογειώνουν το μενού της Σαρακοστής

ΓΡΑΦΕΙ: MADAME FIGARO

Ο ταλαντούχος Γάλλος chef μοιράζεται με το Madame Figaro τρεις συνταγές για να αποκτήσει η νηστεία μας μεγαλύτερο γευστικό ενδιαφέρον.

Tempura καραβίδας a la chinoise

Προετοιμασία: 30 λεπτά / Παρασκευή: 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

20 καραβίδες

1 μοσχολέμονο

Για το κουρκούτι της tempura:

Λάδι για τηγάνισμα

125 γρ. αλεύρι

200 ml νερό

1 πρέζα αλάτι

ανθρακούχο νερό

Για τις σάλτσες:

1 κρεμμύδι

2 κ.σ. σόγια sauce

100 ml νερό

2 κ.σ. κέτσαπ

1 κ.σ. ξύδι ρυζιού

1/2 κουταλάκι του καφέ άχνη ζάχαρη

Tabasco

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr