Follow us

Τι τρώμε στη νηστεία;

Τρεις συνταγές θαλασσινών σε άπταιστη γαλλική από τον ταλαντούχο σεφ Olivier Campanha απογειώνουν το μενού της Σαρακοστής

987

Ο ταλαντούχος Γάλλος chef μοιράζεται με το Madame Figaro τρεις συνταγές για να αποκτήσει η νηστεία μας μεγαλύτερο γευστικό ενδιαφέρον.

Tempura καραβίδας a la chinoise

Τι τρώμε στη νηστεία;

Προετοιμασία: 30 λεπτά / Παρασκευή: 15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

20 καραβίδες

1 μοσχολέμονο

Για το κουρκούτι της tempura:

Λάδι για τηγάνισμα

125 γρ. αλεύρι

200 ml νερό

1 πρέζα αλάτι

ανθρακούχο νερό

Για τις σάλτσες:

1 κρεμμύδι

2 κ.σ. σόγια sauce

100 ml νερό

2 κ.σ. κέτσαπ

1 κ.σ. ξύδι ρυζιού

1/2 κουταλάκι του καφέ άχνη ζάχαρη

Tabasco

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr