Τι να βάλεις μέσα σε τραγανές τορτίγιες (τοστάδας) για ένα σούπερ υγιεινό γεύμα

Τι είναι η τοστάδα; Τραγανή τορτίγια γεμάτη πολλά υλικά από πάνω. Συνήθως είναι υπερβολικά λιπαρή και με πολλές θερμίδες θερμίδες. Εμείς φτιάχνουμε την υγιεινή εκδοχή

ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE.GR

Γρήγορο tostada bar: Πάρε τραγανές τορτίγιες και σερβίρισε στο τραπέζι μπολάκια με διάφορα υλικά για γέμιση. Μην περιοριστείς στις μεξικάνικες γεύσεις – το κατσικίσιο τυρί και το τουρσί θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Πώς θα ετοιμάσεις τις τραγανές τορτίγιες

1. Φτιάξε τη βάση

Πασπάλισε τορτίγιες καλαμποκιού με ψιλό αλάτι και ψήσ’ τες στο γκριλ, στο φούρνο ή στα μικροκύματα μέσα σε χαρτί κουζίνας για διαστήματα των 30 δευτερολέπτων, μέχρι να γίνουν τραγανές.

2. Ετοίμασε τα φρέσκα υλικά

  • Πράσινα: Ρόκα, baby kale, σπανάκι, κομμένο νεροκάρδαμο, ασιατικό mizuna, λεπτές φέτες bok choy, βαλεριάνα.
  • Τραγανά: Κομμένο λάχανο, λευκό, κόκκινο ή ό,τι βρεις στην αγορά, ραπανάκι σε φέτες, ρίζα jicama σε κύβους, βελγικό αντίδι, τριμμένο παντζάρι, φέτες σέλερι, αγγουράκια, μπαστουνάκια πιπεριάς.
  • Γλυκά: Φέτες μάνγκο, φράουλες και ανανάς σε κύβους, φέτες μήλου, φέτες βανίλιας και ροδάκινου, κεράσια χωρίς κουκούτσια.

3. Πρόσθεσε πρωτεΐνη

Δες τη συνέχεια στο shape.gr