Οι premium κοπές, η ποιότητα των κρεάτων και οι σωστές τεχνικές ψησίματος αποτελούν τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα αυθεντικό grill house. Και στο Barabicu τα βρίσκεις όλα και με το παραπάνω.
Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το Barabicu παρουσιάζει έναν νέο κατάλογο με τις ειδικές κοπές κρεάτων που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα, με έθνικ πινελιές και μοναδικά cocktail.
Η καινούργια κάρτα, η οποία αλλάζει ανάλογα με την εποχή, έχει εμπλουτιστεί με ορεκτικά με βάση τον κιμά και την μελιτζάνα, με σαλάτες που έχουν άρωμα αχλαδιού και γεύση καραμέλας και με κυρίως πιάτα που «φορούν» νέες μαρινάδες, συνοδευτικά και σως. Ο κατάλογος συμπληρώνεται με πολύ ιδιαίτερα πιάτα ημέρας και με μοναδικά γλυκά, όπως το γαλακτομπούρεκο με κρέμα από τυρί μασκαρπόνε και cranberry και σουφλέ σοκολάτας με παγωτό τζίντερ. Δεν λείπουν φυσικά τα κοκτέιλ που παίζουν με τα αρώματα και τα μπαχαρικά των πιάτων του καταλόγου για να τα απολαύσεις πριν, μαζί ή μετά το φαγητό.
Το Barabicu μοιράζεται μαζί μας δύο λαχταριστές συνταγές – σως τσιμιτσούρι για το κρέας και Barabicu cocktail για να δώσεις μία πιο ενδιαφέρουσα νότα στο τραπέζι σου
Τσιμιτσούρι σως – ιδανική για να συνοδεύσεις το ψητό κρέας σου
Υλικά
½ μάτσο μαϊντανό
¼ μάτσο μαντζουράνα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού μπούκοβο
1 κουταλιά του γλυκού λευκό ξύδι
100 ml ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους. Σερβίρουμε τη σως σε μπολάκι ως συνοδευτικό.
Cocktail “Bababicu” - το διάσημο κοκτέιλ με τη μαρμελάδα σύκο της “Ρένας της Φτελιάς”
Υλικά
60ml ρούμι
25ml lime
25ml passion purre
1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα σύκο
Εκτέλεση
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ με πάγο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να νιώσουμε παγωμένο το κάτω μέρος του σέικερ.
Σερβίρουμε σε ποτήρι του Martini χωρίς πάγο ή σε ένα old-fashion ποτήρι με τριμμένο πάγο, ανάλογα με τη διάθεση.
Info
Barabicu, 25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό
τηλ. 2106743874, 2106748718
www.barabicu.gr, www.facebook.com/barabicu.gr
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας
Τρίτη έως Παρασκευή, 18.00 έως 1.00
Σάββατο, 14.00 έως 1.00
Κυριακή, 14.00 έως 18.00