Οι Tasty Weeks του Tasty Guide είναι γεγονός, με σκοπό να διατηρήσουν ζωντανή τη σύνδεση κοινού-εστιατορίων για όσο διάστημα η εστίαση παραμείνει κλειστή.
Κάθε εβδομάδα, εκτός όλων των άλλων ενεργειών, ένας foodie ή expert της γεύσης μιλά μεταξύ άλλων για εκείνα τα μέρη που νοστάλγησε και ανυπομονεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα.
Η αρχή έγινε με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη, για να ακολουθήσει η Ελένη Στασινοπούλου και ο Food & Drinks editor του Esquire, Μπάμπης Δούκας. Σειρά παίρνει τώρα η Ελένη Ψυχούλη.