Τα εστιατόρια της κατηγορίας αυτής θεωρούν πως το κρέας αποτελεί σοβαρή υπόθεση, καθώς στόχος των μαγαζιών είναι να μας μυήσουν στα διαφορετικά είδη, τη σωστή μεταχείριση της πρώτης ύλης, στο ψήσιμο και το σερβίρισμα.
Πολλά από όσα θεωρούσαμε δεδομένα πάνω στο θέμα κρέας επαναπροσδιορίζονται, με κριτήριο τη διαμόρφωση της αγοράς, των τάσεων και φυσικά των αναγκών μας.
Αυτά τα εστιατόρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση και τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ερχόταν μία μπριζόλα στο πιάτο μας, βάζουν στο παιχνίδι όρους όπως «σίτεμα» και είδη που πολλοί από εμάς είτε αγνοούσαμε είτε δεν μας δίνεται συχνά η ευκαιρία να δοκιμάσουμε.
Αποκωδικοποιούμε την ορολογία ψησίματος του κρέατος, δοκιμάζουμε φανταστικά καρπάτσιο και καπνιστά κρέατα και βρίσκουμε τα κατάλληλα ορεκτικά και συνοδευτικά για να απολαύσουμε το κυρίως πιάτο μας στο έπακρο.
Ιδού οι υποψήφιοι στην κατηγορία Meat & More Meat:
Basegrill
Kiku Steak House
Steak Alive
Wood
Γίδι
Κρητικός
Φάρμα Μπράλου
Μπες στο tasty-guide.gr, και ψήφισε το δικό σου αγαπημένο εστιατόριο και bar της Αθήνας!
Χορηγοί Tasty Awards 2020
Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος: www.vikoswater.gr
Βίκος Cola: www.vikoswater.gr
Don Papa Rum: skyspirits.gr/el/proionta/don-papa