Μια έξυπνη παραλλαγή με εορταστικό mood από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το brunch των Χριστουγέννων.
Για περισσότερες συνταγές, ιδέες και έμπνευση κάνε κλικ στο coolartisan.net και στο Facebook.com/Cool Artisan
Θα χρειαστείς
Για τη βάση:
1 φύλλο σφολιάτας
Για την Κρέμα
Κρέμα Πατισερί: Δες τη συνταγή εδώ
Για την γέμιση
Μαρμελάδα φράουλα ή όποιο άλλο φρούτο προτιμάς.
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη σφολιάτα στο σχήμα του μπαστουνιού. Καλύπτουμε με κρέμα πατισερί και στη συνέχεια με μαρμελάδα φράουλα! Στο τέλος κόβουμε λωρίδες σφολιάτας και τις βάζουμε διαγώνια. Ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά.
Για περισσότερες συνταγές, ιδέες και έμπνευση κάνε κλικ στο coolartisan.net και στο Facebook.com/Cool Artisan