Τάρτα φράουλας χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη – Υλικά:
Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά
Μερίδες: 8
- 2 κονσέρβες γάλα καρύδας με πλήρη λιπαρά, που θα έχουν μείνει τουλάχιστον όλη τη νύχτα στο πιο κρύο ράφι του ψυγείου
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας λιωμένο συν 2 για το τηγάνι
- 2 φλ. συν 2 κ.σ. αλεύρι αμυγδάλου
- 1/4 κ.γ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων
- 1 μεγάλο αβγό
- 4 φλ. φράουλες, άλλες ολόκληρες, άλλες κομμένες στη μέση και άλλες σε φέτες