Υλικά
250 γρ. ταραμάς λευκός
4 φλ. νερό
1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
χυμός από 3 λεμόνια
500-600 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε το νερό να βράσει στην κατσαρόλα και ρίχνουμε σαν βροχή το σιμιγδάλι.
- Το βράζουμε μέχρι να πήξει και το βάζουμε σε ένα πιάτο να κρυώσει.
- Χτυπάμε στο μίξερ το κρεμμύδι με τον ταραμά και στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά λίγο από κάθε υλικό και κουταλιά-κουταλιά από το μείγμα του σιμιγδαλιού.
- Στο τέλος πρέπει να μας ικανοποιεί στη γεύση και να έχει μια υφή αρκετά σταθερή- θέλουμε να "κάθεται" στο κουτάλι και όχι να χύνεται.