Αν είσαι κι εσύ στη φάση «τι να φτιάξω ΠΑΛΙ για το σχολικό ταπεράκι» σου έχουμε μια πρόταση που θα αγαπήσετε οικογενειακώς! Αυτά τα αφράτα ρολλάκια με ταχίνι -κακάο είναι υγιεινά, νόστιμα, πρακτικά και θα σου λύσουν τα χέρια!
Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή για ταχινοψωμάκια και μας ευχαριστείς αργότερα!
Υλικά για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορείτε να βάλετε και αλεύρι αμυγδάλου ή καρύδας κλπ)
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
250 ml χλιαρό νερό
3 κ.σ. λάδι ή λιωμένο βούτυρο
1 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ κανέλα Κεϋλάνης
Προαιρετικά: λίγο σουσάμι
Υλικά για τη γέμιση
200 γρ. βιολογικό ταχίνι με κακάο
50 γρ. μέλι
50 γρ. τριμμένο φουντούκι (ή άλλο ξηρό καρπό της αρεσκείας σας)
ξύσμα από ένα πορτοκάλι