Συνταγή για αντιοξειδωτικό super food παγωτό χωρίς ζάχαρη

Βρες το νέο βιβλίο συνταγών, Super γλυκά για όλους, στο 7 Μέρες TV της Παρασκευής 24/06

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράζεται τη συνταγή για αντιοξειδωτικό super food παγωτό χωρίς ζάχαρη στο νέο βιβλίο συνταγών "Super γλυκά για όλους" που κυκλοφορεί με το 7 Μέρες TV την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Βρες περισσότερες συνταγές στο argiro.gr

ΥΛΙΚΑ:

2 ώριμες μπανάνες

1 κ.γ. σκόνη πράσινο τσάι macha

(βιολογικά προϊόντα )

120 γρ. χλιαρό νερό

150 γρ. γάλα καρύδας πλήρες

1 κ.γ. σιρόπι Αγαύης ή περισσότερο,

κατά βούληση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Καθαρίζουμε τις μπανάνες. Τις κόβουμε σε

φέτες λεπτές και τις βάζουμε στην κατάψυξη

να παγώσουν για 1 ώρα.

2. Αφήνουμε για 5' σε θερμοκρασία δωματίου να

σπάσει ο πάγος.

3. Σε μπολ βάζουμε τη σκόνη πράσινο τσάι και

προσθέτουμε, ανακατεύοντας, το χλιαρό νερό,

μέχρι να εμφανιστεί αφρός στην επιφάνεια.

Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.

4. Στο μπλέντερ βάζουμε τις παγωμένες μπανά-

νες, το πράσινο τσάι, το σιρόπι Αγαύης και το

γάλα καρύδας.

5. Σερβίρουμε αμέσως όπως είναι παγωμένο και

αφράτο σαν τζελάτο, απολαμβάνοντας όλα τα

οφέλη του αντιοξειδωτικού matcha πράσινου

τσαγιού.

ΜΕΡΙΔΕΣ 2

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10', ΑΝΑΜΟΝΗ 1 ΩΡΑ