Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν τους Ρωμαίους είναι η σχεδόν παθολογική αγάπη για το καλό φαγητό. Πώς θα μπορούσαν να μην το κάνουν άλλωστε;
Η ίδια η ιταλική πρωτεύουσα έχει απορροφήσει τις συνταγές όλων των γειτονικών περιοχών και τολμώ να πω πως τις έχει εξελίξει κιόλας. Κι αν υπάρχουν κάποια πιάτα που είναι αναπόσπαστα κομμάτια του ρωμαϊκού τραπεζιού, τότε τα παρακάτω ανήκουν σίγουρα σε αυτά.
Pasta alla Gricia
Μια από τις πιο απλές και εύκολες συνταγές που θα βρεις στην ιταλική κουζίνα, γνωστή και ως Amatriciana in bianco, η alla Gricia προέρχεται από το χωριό Grisciano και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων guanciale (αλλαντικό από χοιρινό μάγουλο). Είναι πιο σκληρό από το μπέικον και με χαρακτηριστική -αρκετά έντονη- μυρωδιά.
Διάβασε τη συνέχεια στο askmen.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr