Συνεργάστηκε η Κάλλια Γιαννιτσοπούλου, κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος, MSc, MBA, SRD, μεταπτυχιακό στην κλινική διατροφή, Πανεπιστήμιο Surrey, μέλους του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων (www.somaygies.gr).
“Aκολουθώ συνήθως αυτό το τριήμερο διατροφής έπειτα από μια περίοδο μεγάλη κατανάλωσης ζωικών τροφών, προκειμένου να βοηθήσω τον οργανισμό μου να αποτοξινωθεί. Σ’ αυτό το τριήμερο αποφεύγω την κατανάλωση γαλακτοκομικών και κρέατος και επιλέγω πολλά φρούτα, λαχανικά, χυμούς και ψάρι. Επιτρέπω το ψάρι στη διατροφή, γιατί έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε τοξίνες και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, φώσφορο και ψευδάργυρο”.