Υλικά
4 αυγά
1/2 κιλό ντομάτες ώριμες
1 κουτ. της σούπας βούτυρο ή λάδι
1 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε μικρά κομματάκια.
Βάζουμε το τηγάνι με το βούτυρο στη φωτιά και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες χωρίς τους σπόρους, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Τις αφήνουμε να βράσουν έως ότου απορροφήσουν το υγρό τους και αρχίσουν να γλασάρονται.
Σπάζουμε τότε τα αυγά σ’ ένα λεκανάκι, τα χτυπάμε λίγο με το πιρούνι και τ’ αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι με τη ντομάτα.
Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και τ’ ανακατεύουμε συνεχώς με το πιρούνι έως ότου ψηθούν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr