Ιδανικός τρόπος για να αξιοποιήσεις τα κόκκινα μήλα που είναι φρέσκα τώρα.
Υλικά:
- 10 κόκκινα μήλα
- ¼ της κούπας νερό
- 1 ½ κουταλιά του γλυκού κανέλα
- ½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση: Αφαιρείς τη φλούδα και τα κουκούτσια από τα μήλα, τα κόβεις σε φέτες και τα τοποθετείς σε κατσαρολάκι. Προσθέτεις το νερό, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τα καρφάκια γαρύφαλλου, και μαγειρεύεις σε χαμηλή φωτιά για 10 ώρες περίπου, ανακατεύοντας κάθε ώρα.
Δες την συνέχεια του άρθρου στο Shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr